ngold Merhaba İzmirde yaşıyoruz malum hava 40derece altına düşmüyor evde bebeğim hep klimalı ortamda mecburen ama dısarıya cıkar cıkmaz isilik oluyor hemde öyle böyle değil içim gidiyor dokunmaya kıyamıyorum. Bunun için bulduğunuz bi yöntem çare var mı? Kullandığınız iyi gelen bir ilaç krem vs de olur. Pamuklu kıyafetler muslin kumas kullanımı bunları yapıyorum yapıyorum bunların dışında olursa sevinirim.
SeverusSnape ngold günde birkaç kez yıkamak ve cildi nemlendirmek. Mustela Stelatopia nemlendirici kullanıyordum ben, işe yarıyordu. Dışarı çıkarken de çok ince giydirebilirsiniz sadece, başka çözüm yok gibi.
bir_prens_annesi_ ngold bizde de vardı hiç terletmedim hergün ılık duş ve su içiriyordum öyle geçti 👍
ngold SeverusSnape evet günde iki kez yıkıyorum ama bir görseniz kıpkırmızı her yeri ben de doktorumun tavsiyesiyle o kremi aldım ama pek işe yaramadı bizde
SeverusSnape ngold ben denemedim ama Bioderma markasının da nemlendiricisi ve şampuanı olması lazım atopik ciltler için. Bir araştırın isterseniz. Çok sıcak havalarda isiliği kesin önleyen bir yöntem yok maalesef. 12-3 saatleri arasında dışarda olmaktan da kaçınabilirsiniz.