kvncbyz Yarın 4,5 aylık oğlum sünnet olacak ve ben çok endişeliyim… Doktorumuz sabah 7’de emzirmemi istedi 9’da da uyanık bir şekilde klinikte olacağız. Öncesi ve sonrasında neler yapılmalı ? Tecrübe edinenlere danışmak istiyorum
arasardaannesi kvncbyz sanırım genel anestezi ıle yapack 7 de emzır dedıyse bıdaha emzırmıceksınız heralde ameliyattan önce4-5 saat fln hıc bıse yıyıp ıcmemesı gerekıo öyleyse.ameliyattan sonrada anestezının etkısı gecene kadar sersem oluolar yutkunamıolar ondn emzırmıoruz bı ıkı saat sonra emzırebılıoruz yıne bılgı verırler bır numara buyuk bez katton bardk alıp koyun dedıler bıze verdıgı ılacı kullanıosunuz agrı kesıcı bı kere verdım yetmıstı bnm ılkıne sonra normldı agrısı fln yoktu sadece şişlik olmustu doktora sormustum onu korkmustum norml dedı kremını sürdüm sonrakı gune sıslık gectı yapısıklık olmasın dıe krem surup gerı ıttırmemı sölemıstı doktor derıyı bı haftaya ıylesmıstı 4. aya yenı gırmıstı bnmkı sünnet olurken🌺
AlptugB kvncbyz öncelikle geçmiş olsun darısı damatlığına inşallah ♥️ bizde 6 aylıkken sünnet olduk ama öyle doyur vs demedi doktorumuz. Önce lokal anestezi ile yani sadece o bölgeyi iğne ile uyuşturdu babası ben yanındaydık telefondan kendi videolarını açtım sevdiği onları izledi ve kısa bir sürede bitti işlem. Narkozun etkisi geçince biraz ağrısı oldu ama şuruplarını düzenli verince ağrıyı hissetmedi bile sadece sünnetten sonraki ilk çiş yapışında biraz ağladı yanma hissinden dolayı
arasssmommm kvncbyz ben 28 günlüktü yaptırdım lokal yapıldı seninki büyümüş hareketlidir ama çok hızlı iyileşiyor korkma
ereennn kvncbyz Biz 3 aylıkken yaptırdık o kadar rahat geçecek ki şaşıracaksın içini rahat tut bin bir endişeyle gittiğim hastaneden çok rahat çıktım oldukça da hızlı bı iyilesme süreci geciridk ağrı kesici krem vs hiç kullanmadim hastaneden çıkınca uyuşukluk hissi bittiği için bir kere ağrı kesici fitil verdim kalan günlerde kullanmama gerek kalmadı her altını alisimda gazlı bez yeniledim kaynamış ılıtılmış suyla ekstra hiç bişey yapmadım canım
kvncbyz kvncbyz arasardaannesi Çok şükür atlattık lokal anestezi ile yaptı. Orada uyusun diye öyle söylemiş doktorumuz uyudu ama işlem başında uyandı muhtemelen sestendir ama çok güzel geçti Sadece eve geldik anestezi etkisi geçmesiyle çok ağladı çok üzüldüm ama şuan uyudu
kvncbyz AlptugB çok teşekkür ederim bizde aynen böyle bi süreç geçirdik uyumadı bende video izlettim ilk defa ekran görünce şaşırdı sakindi sadece şuan çok yanma hissi var sanırım şurup verdim kremlerini sürdük sakinleşti emdi ve uyudu umarım hemen toparlar
kvncbyz arasssmommm ayakları hiç durmuyor daha küçükkende yapılabilirmiş ama iyi ki de daha geç zamana bırakmamışım
kvncbyz ereennn Doktorumuz ordan çıkmadan fitili kendi yaptı eve geldik 1-2 saat sonra kakasını yaptı ilk çişinde çok ağladı :(
ereennn kvncbyz Allah’tan ilk çişini doktor kontrolünde yaptı benimki ameliyathaneden geldiler doktor odaya kontrol edip taburcu etmeye geldi o sırada doktorun eline yaptı çişini 🤣 sonrasında zaten çiş yaparken kaka yaparken falan bı problem yaşamadım