bsr9696 Kızlar menenjit çok önemli diyorlar ama.ozel asi toplam hepsi ne kadar tutuyor bilgi verir misiniz bilenler
Themom_ bsr9696 tabi ki çok önemli menenjit hastalığının Allah korusun doğurduğu sonuçlar ortada. Aşı takviminize bağlı nasıl kaç doz yapıcak doktorunuz. Bexsero 2 bin küsür Nimenrix 1650. Biz 3 doz bexsero tek doz nimenrix olduk mesela
tchrhcr03 bsr9696 Tabi ki yaptırdım. Özel klinik doktor takipliyiz. Araya çok hastalık vs girdi. Uzun aralıklarla yaptırdık ama teki 2000 civarıydı. Keşke devlet kendisi aşı takvimine alsa. Çok ciddi bir rahatsızlık. Tüm bebeklere yapılmalı bence. Dozları aynı zamanda yaptırdık. Sadece o gece hafif ateş oldu o kadar.
DevosMom bsr9696 yaptırıyorum. Bütün aşılar çok önemli. 3 doz bexsero 3 doz nimenrix yapılacak dedi doktorumuz. Ortalama 12-15 arası tutar zam durumuna göre değişir tabii
bsr9696 On bini felan buluyor yani, valla hangi ay başlamak gerekiyor acaba biz şimdi 9 aylığız eşimin işinden dolayı doktora da sık gidemiyoruz da herkrs de ayrı bişey diyo kafam karıştı
bsr161 bsr9696 toplam 12 bin civarı tutuyor. 3 aylıkken menenjit + rota oldu ikisi dört bin tutuyor. 5 aylıkken de aynı aşıların ikinci dozunu olacak yine dört bin tutacak yaklaşık on gün sonra olacak hatta. Sonra 6. Ayda menenjit diğer versiyonu diyeyim size iki tip menenjit aşısı var çünkü onu olacak muhtemelen o da iki buçuk civarındadır. Son olarak 15 ayda menenjit son dozu var tamamlanmış olacak böylece bizim planlamamız bu şekilde biz ne kadar küçükken aşı olursa o kadar iyi olur diye düşündük
yeldaeroglu Bizde doz sayıları azaldığı için 2 yaş sonrası yapalım diyoruz ama kararsızım.bebeğim 7 aylık
elifkiz bsr9696 kızıma 3 be 5. Aylarda yaptırdım. Menenjitin nimenrix ve bexero şeklimde 2 tür aşısı var. her ikisini de yaptırmak korunma açısından önemli.. her iki aşıyı aynı gün yaptılar. İki aşı ortalama 4bin tl civarı