Fatmaaa19 Momyfat93 ınstagramdan totsandmore den aldım iyiki almışım bebeğim Çook gazlıydı gaz damlasını bıraktık bile uykuları düzeldi salyası ciddi derece de azaldı kendime de alacağım o siteden ben çok memnun kaldım
Nejlaadem Momyfat93 merhaba bende 1 ay önce aldım oglum dis cıkarıyor ve inanılmaz agız akıntısı vardı ama kolyeyi taktıktan sonra baya azalma oldu ben normal gümüscide aldım internete pek güvenmedigim icin
Mevadad Momyfat93 kehribar rengi yumuşak plastikleri iteliyorlar. kehribarın gramı dünya ğara inanmayın şu saçmalıklara
Alara_5 Ben kolye olarak kullanmaktan korkuyorum ya gece falan yattığında bileklik olarak almadığıma pişmanım takmıyorum daha
Ela41 Alara_5 bende koly aldım ama bıleklık olarak koluna taktım hep oyle kullanıyorum cokta memnnunuö sende dene ıstersen
Mervenejan Nejlaadem bizde aldik etkisini bir hafta sonra gosterir dediler oyle mi gercekten bi de gece yatarken cikarin dediler
duruliyasmom İpek Kehribardan aldık. 3. Dişimiz de sancısız, ateşsiz çıktı şükür. Salya ise hiç yok :)
Alara_5 Ela41 onuda elini sürekli yanağının altına koyup uyuduğu için takamıyorum maalesef. 😊 Heves etmiştim ama kullanamıyoruz yapcak bisey yk
Mutlubebis Bana gündüz kullanıp gece çıkarıyorsunuz dediler totsandmore ile iletişime geçtiğimde, yanlış bir bilgi mi ?
Nejlaadem Mervenejan bir hafta bile sürmüyor ama ben hic boynundan cıkarmadım gecede takılı sadece dus yaptırınca cıkarıyorum canım