bebek21 kızlar ben çok yoruldum gerçekten 6 aylık ve gece kaç kere uyanıyor her uyandığında ayağımda sallamadan uyumuyor mama da içmiyor delirmek üzereyim sizde durumlar nedir sadece benim kızım mı böyle ya
theyikik bebek21 ayy sürekli mızmız ya bugün mahvetti beniii dışarı çıkardık biraz sustu eve geldik yüne aynı . Neymiş bu 6. Ay böyle
denizse bebek21 kızım 6 aylık gece uykusunda müzik eşliğinde ayağımda 3.5 dk sallayarak geçiyor ondan sonra gece 2 kere falan kalkıyor o süreçte mamasıni veriyorum hemen uyuyor tekrar beklemiyor sabahta 6 da uyanıyor gece 9 gibi çoktan uyumuş oluyor
neslihanada Kafayı yicem sabahtan beri mız mız mız çığırma ağlama noluyor anlamadım 4 ayda. Daha kötü bnce 6 ay atağı
bebek21 neslihanada benim kızım 4. Aydan sonra asla düzelmedi geceleri sürekli ağlama uyanma emmiyor memeyi bıraktı gerçekten delirmeme ramak kaldı
MoonCrystal neslihanada buna katılıyorum 4. Ayda direniyordu ama gece uyurdu kimse bahsetmemiş mi bu 6. Ayın felaketinden . Gece uykusuzluktan bayılıyorum artık
bebek21 theyikik benimki de aynı dışarda duruyor evde çığlık çığlığa ağlıyor asla kendi başına durmuyor oynamıyor hiçbir iş yapamıyorum yapışık ikiz gibiyiz ay valla çok sıkıldım
bebek21 eeyylluull neden böyle ya çok yıpratıcı büyüdükçe uykuları düzene giriyordu hani bizimki git gide kötü oluyor
mirooooo eeyylluull biz tek çocukla baş edemiyoruz allah size kolaylık versin başardığınız şey hafife alınacak bir şey değil, harikasınız ❤️
eeyylluull mirooooo teşekkür ederim gercekten zor ama evlat kokuları gülüşleri unutturuyor zorluğunu sağlıklı olsunlarda ❤️
bebek21 denizse benim gece sürekli ayağmda sallamakla geçiyor uyanınca mama içmiyor anlamıyorum sebebini belki fe dş çıkarıyordur anlamıyorumm