morrrrengiiii kızlar uzun yoldan döndük iki gün önce muhtemelen bebegım üşüttü ateş yok vücudunda kafasında ama aşırı terliyor saçı başı ve aşırı huzursuz huysuz burnu akıyor sureklı halsiz calpol verdim uyudu şimdi ama ateşi yok diye goruemedım hastaneye götürsem mi sizce
_YanakReisinAnnesii morrrrengiiii kaç aylık? Ayı küçük ise götürseniz iyi olur , küçük bebekler de çok hızlı ilerliyor herşey. Ayı büyük ise de takip edin ateş , hırıltı her zamankinden farklı birşey olursa götürün mutlaka.
morrrrengiiii _YanakReisinAnnesii 13 aylık hırıltı var burnu çok akıyo ama ateş yok huysuz ama aşırı hemde
Poly-ana morrrrengiiii Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiyor büyük ihtimalle benim oğlumuzda böyle başladı şimdi hafif öksürük başladı soğuk soğuk terliyor. Dolven veriyorum yarın antibiyotiğe başlıcaz azalmazsa. Burnu tıkalıysa buhar verin yada nazal yıkama yapın rahatlasın
_YanakReisinAnnesii morrrrengiiii burnunu sık sık temizleyin. Hırıltısı varsa da burundan mı kaynaklı nerden olduğunu bilemiyorsam bi doktora danışırdım mutlaka ben. Geçmiş olsun hemen atlatsın inşallah 🙏🏻
melikeuraz Duşunu aldirin guzelce .Evinizde fitil varsa kullanabilirsiniz, ateşi düşürüyor rahatlıyor lakin geçmezse de götürün bir çocuk doktoruna vakit kaybetmeden çok geçmiş olsun