Arkadaşlar daha önce de yazmıştım sağ olsunlar forumda birkaç arkadaş destek oldu. Ama tam düzeldim derken yine moral olarak dibi boyladım.
6 aylık bebeğim var ve doğduğundan beri gaz, huysuzluz, mızıldanma, öğlen uyumama gibi tüm zorluklarla mücadele ettim. Ha şu gün azalır ha bugün derken bugünlere geldik. Evet gaz problemimiz azaldı huysuzluk olarak biraz yumuşadı ama hala aşırı zorluyor. Sabah 6.50 gibi bir kalkıyor akşam 8.30-9.00 a kadar onu oynatıyorum. Eline bir oyuncak veriyorum bir iki bakıyor kemiriyor 25-30 sn geçmeden mızıldanmaya başlıyor ardından yeni oynuncak veriyorum hepsi böyle sürüp gidiyor. Sonrasında kitap okuyorum 2-3 dk resimlerine bakıyoruz biraz şarkı açıyorum 2-3 dk öyle oyalıyorum biraz bahçeye çıkartıyorum. Bu böyle kısır döngü şeklinde ilerliyor . Öğle uykusu toplam 1,5 -2 saat arası (parça parça uyuyor ) . Bir bebek neden biraz sakince durmaz ki veya oyalattığım şeyle neden uzun süre ilgilenmez ki. Bebek arabasıyla gezdirsem 1-2 bakınır sonra çıkaralım diye mızıldanmaya başlar
Kafayı yemek üzereyim. İçimde hiç yaşam enerjisi yok. Bir benimki mi böyle ? Sevgisi bambaşka ama çok yıprandım . Nefes alamıyorum…