melegininannesi38 Kızlar bbegim ne verirsem tükürüp çıkarıyor neden ya aşırı yememe başladı ayrıca damak yarildi dis patlattı onun da etkisi var illa ama bilmiyorum ya
Prensim_06 melegininannesi38 benim oğlum da aynı sabah kahvaltıda 2-3 dilim salatalık yer öğlen yoğurt yada meyve vermeye çalışırım az bir şey akşam yemekte asla bir şey yemez diliyle direk dışarı atar bizde de bu durum var ve yaklaşık 1 aydır böyle ne vitamin ne protein hiç bir şey alamıyor ve bu durum çok can sıkıyor
busraalanya melegininannesi38 benimki de bir yaş olmak üzere bir aydır yemek yemiyor tükürüyor dişi 5 aylıktan beri çıkartıyor artık anlamıyorum neden yemiyor 😕meyve seviyor ona ağzını açıyor yemek olunca kitliyor bildiğin çeneyi açmıyor zorla versem tükürüyor
melegininannesi38 Prensim_06 ayni aynı xcanim bizimkide 1 aydır neredeyse böyle ya cdedigin gibi moral bozuyor ya
Prensim_06 melegininannesi38 valla nolacaksa böyle inşallah uzun sürmez bu durum o yüzden yalnız değilsin bacım 😂
melegininannesi38 Prensim_06 ah ah dün demiştim ya disten diye bugün patlatmış tamamen disi çıkmış gözüküyor onunda etkisi var illa ya
melegininannesi38 busraalanya benimki tatlı turunede aynı yemeğe de aynı gefseye aynı Rabbım kolaylık verir inşallah ya