Aafs68 Kızlar sorum bebekler ne zaman kilotlu çorap giyebilir veya ne zaman giydirdiniz Giydirilmeli mi? Giydirilmemeli mi?
Deletedmom_117 Aafs68 oğlum var bedeni büyük şekilde alıyorum sıkmıyor onun dışında çorap vs asla durdurmuyo geçen kış giydiridm 5 aylık belki yoktu
denizse Aafs68 doğar doğmaz Şubat ayında doğdu bizim olduğumuz yer baya soğuk mecbur yani gayet iyi idare etti kış boyu 🙂
Mnli elisa2705 erkek bebeklere önerilmiyor özel bölgesini sıktığı için doktorum sıkı tayt bile giydirme demişti oğluma bazı anneler kışın kilotlu çorapla yatırıyor kız olsun erkek olsun o da kan dolaşımını yavaşlatıyormuş
Aafs68 Deletedmom_117 bende giydirdim ama kaşıntı yaptı benim oğlanda birde erkek bebeklere giydirmeyin diye duydum giydirdim ama işte giydirilmeli mi yoksa giydirilmemeli mi bilemedim
Dilaylaa Bence gereksiz bir kıyafet hava soğukken elbise giymek isterse giyiyor kızım , bebekken giydirmedim
Zehra95 elisa2705 hmm anladım kız bebekler giyebilir fakat erkeklerde maalesef rahatsız olabiliyorlar ve testis içeri kaçıyor
cemilolabilirmi Kız çocukları için bir zarar duymadım. Ama ben külotlu çorap seven çocuk da görmedim açıkçası. Sadece mastürbasyon yapan çocuğa giydirmeyin deriz devamlı sıktığı için uyarır sık aklına gelir yapar vs diye onun dışında bir engeli yok
Mnli Aafs68 benim doktorum bazı anneler kilotlu çorapla yatırıyor kışın soğuktan korumak için yanlış kan dolaşımını yavaşlatır demişti kilotlu çorap yerine çok sıkı olmayan termal tayt alabilirsiniz
Deletedmom_117 Aafs68 dar degilse pipi kısmı bir sorun olmaz Gziydirmezseniz çorap durdurmaz ayağında Hasta olur soguklarda Ben bı zarraini gormedim