Bennededimki Ne zaman vermeye başladınız pütürlü şeyleri. Benim kızım öğürüyor korkuyorum ve zaten ek gıda reddi var. 1 ay önce ne güzel hevesli yerdi. Neler yapmam gerek suan zorlamayıp sadece mama veriyorum. Arada çorba yoğurt oda yerse.
Iremylcnkya07 Bennededimki pütürlü ver ilerde sorun yaşarsın ki ben yaşadım 1 yaşında hala püre yerdi bi amda kestim ama çok aşırı zorlandım pütürlü gıdada şimdi 2 yaşına gircek 1 ay sonra çiğniyor tamamen
defnemiraybebek Bennededimki ek gıdaya geçtiğim an çatalla ezip verdim hiç püre yapmadım ama eğer ek gıda reddi varsa biraz ara verebilirsin unutsun sonra tekrar başlarsın
Lavitaebella Bennededimki 7 aylık sayılırız. Bu sabah tarhanalı pankek yaptım çok hevesliydi yedi de. Küçük lokma halinde ezip yanaklarına doğru koyun çiğniyorlar otomatik olarak👍
gulserguler Evet o aylarda oluyor maalesef benim kızımda yerdi o aylarda öğürüp kusmaya başlamıştı bende çok korkuyordum zar zor yedirirdim elim titreye titreye ama şimdi 1 yaşında öğürmeler kalmadı artık ilerleyen zamanlarda geçiyor merak etmeyin
Bennededimki defnemiraybebek çatalla hep ezdim bende. Fakat ara versem sıkıntı olmaz inşallah şanlı bıkmış gibi
yikeya Ah ah benim bebeğimde yemiyor kusuyor midesi.bulanıyor bi kahvaltı bi meyve sebzelere geçemedim 😭