Nur-Caner19 Kızlar bebegım 4 aylık cnaım asırı kola istiyor içsem sizce birsey olur mu emzırıyorumm bilemedim ya
Antlbulut Nur-Caner19 çok istiyorsa canın Bir 2 yudum iç kendini o kdar kasmana hiç gerek yok bir iki yurdundan yada 1 bardaktan bşy olmaz
Esraela_ Nur-Caner19 benim kizimda 4 aylik dün ilk defa cook canim cekti ictim bi bardak bisey olmadi normalde gazli bi bebek olmasina ragmen.
Ebrus_25 Nur-Caner19 canim benim oglum 1 ay 27 günlük ben içiyorum hiçte gaz yapmadi en fazla bi bardak içebilirsin 😉
Kumrununtanesi Ben içiyorum belki doğru belki yanlış ama insanın kendisine faydası yok ki kola nın iç ya da içme diyeyim 😂 Elbette asit..
Kumrununtanesi Nur-Caner19 Bir kaç ay o kadar çok dikkat ettim ki sonra da dikkat etmeye çalıştım ama başaramadım.Çok fazla tüketmesem de bazen çizmeyi aşıyor içtiğim.
Deletedmom78654 Benim de 2 kzıım var hiç böyle şeylere özen göstermedim. Baklagilde yedim asitli şeyler de içtim normal hayatıma devam ettim yani . Çok kasmamak gerektiğini düşünüyorum
Kumasya Nur-Caner19 bende içiyorum artık bu aynzaten meme reddi yaşıyorum arada bir bardak içiyorum amannn
Muhammed_sefa05 Nur-Caner19 canm ben içiyordum kola hiç kendimi kasmadım canım her istediğinde içiyordum bizde bişey olmuyordu yine de sen bilirsin ama bi bardakta bişey olmaz