nbanba Ek gıda annelerii koşun.Bazen ne yapsam diye düşünüyorum kendi yaptığımız yemekler uygun olmuyor bazen .Herkes neler yaptığını yazdın yemek olarak bizlerede diğer günler için fikir olurr. 9 aylık bebeğime sebzeli pilav ve yoğurt yedireceğim akşam için ben.
Tuuggccee nbanba 14 aylıgız kendımıze barbunya ve mercımeklı bulgur pılavı yaptım oda aksam aynısını yıcek🫠
atam1938 nbanba irmikli muz ceviz hurma pekmezi evde yaptığım bisküvi karışımı yedi öğlen akşama tavuklu şehriyeli çorba ☺️🫶🏻
Bebegim3535 nbanba öğlen için arpa şehriye pilavı yaptım kıymalı,havuçlu ve domatesli. Yoğurtla yedirdim. Akşam da tarhana yapacağım.
Tuuggccee nbanba ben bır yasından berı verıyorum doktor az tuz salca oldugu surece problem yok demişti
Minigim38 nbanba 22 aylik makarna istedi Makarna Patates köftesi Kıymalı yeşil mercimekli un çorbası Yoğurt Hepsi bitmedi iştahsızlık var ama tadına bakmış oldu😐
Newmomy nbanba 10 aylık sabah labneli omlet ve tahin pekmezli ekmek yedi , öğlen yoğurtlu çorba, ara öğün meyve püresi ,akşam da köfte ve yoğurt yedirmeyi düşünüyorum. Bu arada yedi dediğim de sabah blw yere attıkları hariç yediği üç beş lokma, çorba da 8-10 bebek kaşığı 😂
utkummm yikeya kavrulmus kaymak oluyo biliyo musunuz bilmiyorumda benim annem yapmisti ama illa satanlar oluyodur bilmiyosanizda Kavrulmus kaymagi koyuyorum yagida oluyo ztn onun üstüne 1 kaşık un ben kendimde yiyecegim icin 2 kasik koydum unu kacurdum sonra suyunu koyudum bu kadar😅eskilerin yemegi bi un bi kaymakla corba mi olur gibi dusunuyo insan ama guzel oluyo gercekten kavrulmus kaymak varsa deneyin isterseniz🙂 Dışi var mi sizinkinin
MamaBearGigi nbanba 23 aylık, kahvaltı; patatesli kaşarlı omlet, yarım simitin arasına şekersiz kakaolu züber fıstık ezmesi sürdüm ara öğün; yoğurt, şeftali öğlen; yayla çorbası akşam; (henüz yemedi) köfte, patates kızartması, kefir günü bitiririz böylece 🫠