bosanbacim Kızlar antalyada klimasiz yaşayanlar nasl çözüm üretiyorsunuz allah yardim etsn tatil için gittik klima sogutana kadar nefes alamadık okdr nemli okdr sicak bi havasi varki insan mahvoluyor küçük bebekli aileleri düşünemiyorum 😳
elfnurs bosanbacim ya Antalya’ya tayinimiz çıktı da kışın kalın yorgan kullaniliyormu bilmediğim için soruyorum orda yaşayanlara
Iremylcnkya07 bosanbacim klimasız zoe durulur orda 12 sene yaşadım dehşet sıcak ama alışıyo insan ya😂
Strongmom7 elfnurs Valla ben kullanıyorum canım antalya yazın sıcak ama kışın bazen çok soğuk günler olduğu da oluyor Isparta’ya burdur’a kar yağar soğuğu antalya çeker ev doğalgazlı değilse getir derim
Aslihn0707 elfnurs eviniz durumuna bağlı ısıtma şekline ve konumuna dogalgaz yeni yeni geliyo oraya biz kendimiz kullanıyorduk ama gece klima acmiyorduk çocuklar olunca üzenlerin ortmezlerdi bizde klima açardık dogalgaz olursa evde kullanmazsin cnm
Iremylcnkya07 bosanbacim alışılmaz da yaşayan nasıl yaşıyo 12 yıl yaşadım diyorum ve çalıştım da yani o sıcakta sahilde