Dmt-01 canimanne06 Domates konservesi yaptım.Yeşil fasulye ve bamya koydum şimdilik başka bişey yaparmıyım bilmiyorum valla.
Babeshark canimanne06 sadece domates konserve yaptım taze güzel bişey olursa buzluğa atıyorum meyve vs
Sevvl canimanne06 tarhana, menemen, buzlukta köfte, sulu köfte, nohut kuru fasülye haşlanmış halde bana kolaylık olsun diye börek çeşit çeşit mantı canım annemın ellerine sağlık yapmasa ben akşama yemeği zor yapıyorum kaldı ki kışlık😀
Dmt-01 canimanne06 Yani ben sadece yemeğini yapıyorum.İri lanalrı kzıartarak yiyenlerde var ama hiç denemedim.Eşim çok sever bamyayı oyüzden alıp koydum ben pek sevmem.Kızım ek gıda dönemindeyken ona yapardım seve seve yerdi artık yemiyor ama tadına bile bakmıyor
dondurmalisuflem canimanne06 enginar koydum, bezelye koydum kompostoluk erik vişne böğürtlen çilek koydum, fasülye, bamya, barbunya koyarım seviyorum bu tür hazırlıkları kapya biber alıcam közleyip atıcam buzluğa birde patlıcan közler atarım
me_o531 dondurmalisuflem çileği nasıl kullanıyorsunuz ben daha önce koydum ama soğuk vuruğu gibi oldu hiçbişeye kullanamadım
ikitosbikannesi canimanne06 Menemen Kahvaltılık sos Domates sosu Çilek , vişne , kayısı , şeftali ,üzüm reçeli Taze fasülye Barbunya Bezelye Vişne Bamya Köz biber,köz patlıcan
Beyninizikullanmakucretsizdir ikitosbikannesi kışın evine misafir olarak gitmek istediğim 2. kişi 🤤😁 @Cicektebenimcicekligunlerde 1. kişi bu 😄 Bu arada ellerine sağlık Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin İnşallah 🤲🏻
Dolores canimanne06 hiçbir şey koymadım henüz. Ben her sene klasik domates biber çiğ olarak doğrayıp paketleyip koyuyorum. Haftasonu menemen için çok lezzetli oluyor yaz sebzesi. Fasülye geçen sene o kadar çok koymuşum ki bitmedi. Yapamayacağım sanırım. Biraz da meyve koyarım herhalde. Of derindondurucum var ama onu çeşit çeşit dolduracak gücüm de yok açıkçası. Bakalım yapıcaz bişeyler :)
Denizinannesi52 Bezelye Menemen Kahvaltılık sos Patlıcan kurusu Mısır dondurucuya Erik suyu Erik marmelatı Biber doğradım buzluğa attım Taze fasulye Patlıcan közleme
uykusuzanne__ canimanne06 Tek yaprak sardım erişte kestim Ama bu hafta yeşil fasülye koyacam reçel yapacam biraz daha erişte kesecem
NatashaRomanoff canimanne06 taze fasulye, bamya koydum şimdilik. Kayınvalidem menemen yaptı. Annem bezelye yolladı. Turşu da yollayacak. Başka bir şey yok. Bakayım kimler neler yapmış 👀
kafamdakifazlalik Yeşil Fasülye Menemenlik domates konservesi Türlü konservesi Köz patlıcan Köz kapya biber Kurutulmuş biber ve patlıcan Turşu Yabanmersini Vişne Bunlar şimdilik aklıma gelenler
kaderbilge canimanne06 domates suyu yaptım dolaba yeşil kırmızı çiğ biber attım yeşil fasulye patlıcan attim