AhsenEla03 Kızlar 1yaşında oğlum bıngıldağına ayına göre geniş kafasına büyük dendi ultrason emar istendi ulstaronda beyinde de büyüme yada sıvı gibi bişey dendi var mı başına gelen düşünmekten kafayı yiycem
AhsenEla03 AhsenEla03 lütfen yaşayan bilen varsa yazsın ameliyat falan dediler daha çok küçük nasıl bi süreç bu bilgilendirir misiniz 😞
sebebiyok AhsenEla03 benim bebegimin de kafasi her olcumde ust sınırda çıkıyor doktorumuz iri bir bebek dedi yonlendirme vs yapmadi bir anomali de gozlemlemiyorum bilgim yok üstte kalsın
AhsenEla03 sebebiyok yaaa bizi beyin cerrahına yönlendirdi ultrason aonucu üstt aınır çıkmış sıvı var gibi bişey dedi
AhsenEla03 sebebiyok bende değişik bişey görmüyorum oğlumda vaktinde emekledi dede baba diyo ayağa falan kalkıyo yada alkış yapma gibi şeyleri falan yapıyo anlayamadım 😞
elifatakoc Merhaba kafa ölçüsü kaç cm acaba,benim bebeğim 9 aylıkken 48 di biraz iri bebek olduğu için doktor birsey demedi 9 aylıkken 10.400 gram.dı
elifatakoc AhsenEla03 Anladım,inşallah güzel sonuçlar alırsınız,genetik olabilir benim eşimde kafa büyük biz ona çekti galiba diye düşünüyoruz
AhsenEla03 elifatakoc amin inşallah öyle olur çocuk doktoru ameliyat falan gerekir deyince içimde bi korku var
elifatakoc AhsenEla03 Merak etmeyin birsey olmayacaktır,doktorlar bazen en başta pat diye en kötü sonu söylüyorlar ve olmuyor o genelde