kaderalparslan 9 aylık bebeğim ne emekliyor ne yürütece binince sürüyor yüz üstü koyuyorum ağlıyor yürütece koyuyorum ağlıyor neden acaba doktora götürsemmi 9 aylık bebek emeklemesi gerekmez mi emeklemesi yaddda yürümesi için neler yapmalıyım
neanladinyurdagull kaderalparslan her bebiş farklı 9 buçuk aylık kızım.7 aylık olmadan emeklemeye başladı sonrasında taytaya.Şuan 9 buçuk aylık koltuklarda geziyor desteksiz 4-5 adım atabiliyor.Endiselenmeyin ama içinizde bi şüphe varsa doktora sorun tabi.Bu arada eşimde yaşından önce yürümüş bende
moommyyy kaderalparslan emeklemesine gerek yok zaten. Emeklemeden de yürüyebilir. 18. Aya kadar yürümezse sıkıntı vardır. Bebeğiniz desteksiz oturuyor ve dönebiliyorsa şu an için sıkıntı yoktur. Ayrıca yürüteç yürümesine katkı sağlamaz hatta geciktirebilir.
kaderalparslan neanladinyurdagull maşallah evet her çocuk farklı ama ikisinide yapmaması tuafima gitti yani birini yapıp birini yapmasa neysede
cevizlikek22 @kaderalparslan Kızım 10 aylıkken emekledi, 14.ayında yürüdü.ama emeklemeden yürüyen çok bebek var .emeklemesini beklemiyor doktorlar. yine de kontrole gittiğinizde sorun aklınıza takıldıysa 💮 Bir de yürüteç artık kullanılması çok tavsiye edilen bir ürün değil
Asyaamerve kaderalparslan abimin çocuğu çok geç emekledi 16 aylık yürüdü. Emeklemek gelişim sürecine dahil değil canım, her bebek emeklemez. Korkma zamanı vardır bence