Umutveannesi 2minika hiç kitap açmadım, kitaplarım da yok zaten 😂 öylesine gireceğim bakalım ortalama bi puan alırsam bi sonrakine çalışmayı düşünürüm
akdogann 2minika eşim girecek ama sürekli birlikte ders çalıştık, onun kadar ben de heyecanlıyım 🥲 bizim için çok önemli olacak.. şimdiden herkese başarılar diliyorum
Melekhnm Z1414 ala Ala off yaa off bana sadece sağlıkçılara vAr denildi bu sene başvuru fa bitti 😔artık 2026 da mu yapılacak
Melekhnm lidokain eee ben bu sene başvuru yapacaktım öyle yazıyordu tövbe Estağfirullah hatta çoğu sağlık okuyan da aynısını söyledi
lidokain Melekhnm birşeyleri yanlış okumuş anlamissiniz maalesef. Bir Arkdsm çocuk gelişimci bir arkadasim tapu kadastro başvurdu girecekler sınava.
PamukPrensesannesii Melekhnm Siz yanlış anlamışsınızdır. Devlet tasarrufa gittiği için şuan sağlık alanından atama yapılıyor ama başvuru yapabilirdiniz ..
Melekhnm lidokain evet bende çocuk gelişimi walla öyle dedile hatta kendileri girecekler bile dedi sağılık alanında diue , arrık 2026 da mı olacak
2minika lidokain herkese zaten ya bende banka sigorta mezununuyum bolumumden alım olmuyor düz memurluk için giriyorum ☺️
Fato411 Melekhnm bu sene memur alımlarında kısıtlamaya gitti hükümet. Sadece sağlıkçı alacaz dediler. Girenler de pek umutlu değil atama konusunda.. o yüzden öyle demiştir belki çevreniz