ikrakuss öncelikle bu işin okulunu okumadım. Bu listeyi hazırlayan arkadaşın mesleğine, diplomasına, emeğine saygım sonsuz. Ben size naçizane fikrimi söyleyeyim. Az yağlı peynir, tuzsuz zeytin yiyerek verdiğiniz kilolar kalıcı olmayacaktır. Vücut bu liste ile kas kaybeder siz kilo verdim zannedersiniz. Kiloyu asıl verdiren sağlıklı yağlardır, proteindir. Zeytin bel çevresindeki yağları yakmaya yardımcı en önemli besinlerden biridir. İsterseniz 30 adet yiyin emin olun hiçbir zararı olmaz. Bu kadar ara öğün çok fazla. Siz sabah bol tereyağlı bir yumurta isteseniz 3 adet bile olur , fındık, ceviz güzel yağlı bir peynir bol yeşillik yiyin zaten o ara öğüne ihtiyaç duymayacaksınız çünkü acıkmayacaksınız. Ekmeğin inanın hiç gereği yok tam buğday da olsa. Akşam da mis gibi zeytinyağlı bir sebze yemeği, et, tavuk hatta evde ne piştiyse ama önemli olan tereyağı ve zeytinyağı ile pişmiş olması. Kendinizi sağlıklı yağlardan, proteinden mahrum bırakmayın lütfen. Bu şekilde verilen kilolar emin olun çok daha sağlıklı. Sürekli bir şeyler yemek demek vücudun insülin salgılaması demek. 2 öğün şifadır, sağlıktır. Ne kadar uzun süre aç kalırsanız leptin devreye girer ve yağ yakmaya başlarsınız. Ama bu liste ile yağ yakmanız çok zor. Hele o saat 9daki meyveyi yemeyin lütfen. Akşam yemeğinden sonra meyve yemek karaciğer yağlanmasının başlıca sebeplerinden biridir. Meyveyi sabah kahvaltısında tüketmek en doğrusu 1 adet olacak şekilde. Hatta ona bile gerek yok kuru meyve daha güzel. Umarım en kısa zamanda güzel kilolar verirsiniz. Sevgiler 🌺