ayazmom01 Kizlar 1 aylık bebeğimde reflü var sürekli kusuyor ağlıyor doktor gaviskon toz olan ilacı yazdı aramadigimiz yer kalmadı Allah rızası için eli de olan varsa parayla alabilirim kaç şehir arattirdik bulamadık yardım edin lütfen
atlas1655 ayazmom01 merhaba bizde de reflü var doktor bize gastrotus baby verdi iyi geldi reflü çok zor ya kusturuyu mama sonrası
Happymamii Ay ne çektim ben o reflüden ya oğlum 2 yaşında hala ara ara var sizi çok iyi anlıyorum bende o ilacı çok arardım ama bizde çok bi faydası olmadı 6.aya girer girmez her sabah aç karnına tahin verdim çok şükür iyi geldi
ayazmom01 Happymamii çok çekiyor yavrum ya ilk başta neyi olduğunu bilmiyordum sürekli küsüp ağlıyordu gözümün içine bakıyordu resmen kaç şehir arattik bulamadik doktorda şurup olani al dedi ama onun pek bı faydasinin olmicagini söyledi öylede oluyor
ayazmom01 Ozooo ay cinttenmi bana nasıl ulastirabilirsiniz Allah ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin size çok dua edicem
sblkrtt atlas1655 ya bize hiç etki etmedi hatta bugün sırf o yüzden hiç uyuyamadı sürekli ağzına gelip gitti yavrumun çocuk uyuyamıyor bu yüzden benimki kusmuyo geri yutuyor ve sürekli ağzına gelip gidiyo içtiği süt 2-3 haftadır kullanıyorum ama pek işe yaramaadı gavisconu da bizde bulamadık hiç bi şehirde
atlas1655 sblkrtt yaaa valla gerçekten çok çok kötü nasıl geçer ne zaman geçer bilmiyorım Allah yardımcımız olsun