atlas1655 Bebeğim 860 gr doğdu şuan düzeltilmiş 4 ay 26 günlük kilosu 15 gun once 5.500 dü sizce iyi mi prematüreler minyon olur diyolar bazen boğumlu tombik bebeklere çok özenıyorum 🥲 herşeyden önce sağlıklı olsun tabiki de❤️🤲🏻
Snglkargc_0107 atlas1655 tabiki öncelikle sağlığı ama çok normal arkadaşımın bebeği de 760 gr doğmuştu şimdi toparladı sizinde öyle olur merak etmeyin kilosu da gayet iyi maşallah 🌸
twinsmomm2 atlas1655 kilosu şuan çok iyii maşallah hiç dert etmeniz gereken kiloda değil hem önce sağlık zaten
iki_prensesannesi atlas1655 premature doğdu 800 gram 30 haftalık şuan 1.5 yaşında 10 kg önemli olan sağlığı kilo alicak elbette
atlas1655 Snglkargc_0107 yaaa maşallah şuan ne kadarlık oldu peki sağlıcakla büyüsün ❤️🤲🏻 teşekkür ederim🥹
atlas1655 mematiii çok teşekkür ederimm bazı bebeklerin duyuyorum 6.5-7 kilo acaba az mı dedım tabi doğum kilosuna bakınca kendime kızıyorum asla kıyas yapmıyorum ama bizim iştahımız pek yok 🥹
Snglkargc_0107 atlas1655 şu an 1 yaşında ama tabi erken doğduğu için 9 aylık olarak geçiyo maşallah güzelde toparladı hiç kafanıza takmayın hem kilosu da gayet iyi sağlıkla büyüsün insallah 🤲
mematiii atlas1655 ya dinleme canım benimkide pramatüre dopdu senin gibi ama binşğkür şuan tosbak az yedşr diyorlar.Bazen de yemiyor
atlas1655 Snglkargc_0107 yaaa bizde 3 ay geriden gidiyoruz inşallah bizimki de hemen toparlar amin amin sağlıkla büyüsünler 🥰
Birdunyabircennetannesi Maşallah çok güzel kilo almışlar ♥️ 3 yaşında oğlum 12 kilo Önemli olan sağlıklı olmaları
atlas1655 iki_prensesannesi Allah bağışlasın öncelikle 🤲🏻 tabiki alıcaktır ama proteını düşük olduğu için kiloya takılıyorum yükselmesi için mama yemesı lazım ınsallah bizde sağlıcakla kilo alıp büyürüz gelısımı nasıl peki🥹
iki_prensesannesi atlas1655 gelişimi bazı şeyleri geriden geliyor bazıları ileride yani mesela şuan cümle var konuşma zaten maşallahı var 3-4 lü cumlelerimiz var tabi devamlı değil bir kaç tane
atlas1655 iki_prensesannesi ama zaten düzeltilmişse göre takip etmek gerekıyormuş maşallah daha da iyi olsun annesi dualarımız bebeklerımızle🥰