EliS_ Kızlar kızımda kolaylıkla pişik olmaz özel bölgesi ciğer gb olmuş. Bu gün 4 kez isal yaptı ama hemen temizledim. Axaba diş ile bağlantısı varmı? Yaşında kızım henüz diş yok 😩🥺😩😩
smnbr EliS_ O kremler çoğunlukla pişik önleyici Pişik i geçiren krem tam bilmiyorum Az evvel açtığım başlıkta biri yazmıştı Ben pişik i geçirmek için asiti alınmış zeytinyağı kullanmıştım. İki güne iyileşmişti Kantaron yağı da iyi geliyo diyolar
Duygueda EliS_ Temizlerken silmeyin mutlaka yıkayın ve ütülenmiş pamuk bez ile silin. Bepanthol kullandım ama hametanda geçirebilir. Bol bol altını açmaya çalışın havalansın. Emziriyorsanız acı yediğinizde de olur. Acı yedim bir kere başıma geldi. Bu yöntemle geçmişti
leylmom EliS_ en etki krem travazol kesinlikle . Mantar kremi ve pişik için kullanılıyor. Çok uzun süre kullanılmamalı. En fazla 1 hafta dedi Dr. 2 kullanıma baya azaltıyo. Çok geçmiş olsun
leylmom EliS_ hiç hametanla bepantolle oyalanma. Kızım ameliyat sonrası felaket pişik oldu. Sadece travazol iyi geldi mutlaka kullan
cemilolabilirmi Evet diş sıkıntısı ishal yapar. Diş patlamasa da ilerliyorsa içeriden o da ishal yapar. Islak mendil kullanmayın pamukla silin veya yıkayıp kurulayın. Arada mutlaka havalandırma yapın. Ben kantaron yağı kullanıyorum çok fayda gördüm. Ama çok ileriyse doktptru karışım krem verebilir
asam EliS_ bizde ayni durumdayiz bel bolgesinde bile var bezden dedi doktorumuz havalar cok sicakk yedikleriylede alakali olabilirr biz travazol ve hamazinco yazmisti biraz iyi geldi ama 3 gun bez kullanmadim alistirma klotu ile gezdi mecburen
Burcum111 EliS_ canım Bızde de oldu. Pudra zararlı diyorlar ama ben en son çare onu kullandım ve gectı bı ıkı gün ıcınde. Kuru kalması lazım pudra da kuru bıraktığı ıcın gecırdı. Kullan dene derım sana