Mamtica1 Kızlar oğlum 14 aylık oldu. Emziği bıraktırayım diyorum bir türlü cesaret edemedim 😅 uykuya dalmamızda çok kolaylık oluyor yada arabada gezerken. Siz kaç aylıkta bıraktırdınız nasıl bıraktılar yardımcı olur musunuz 😅🥰
dilberhala1 Mamtica1 Sanırım 2 yaşına gelince artık bırakılması gerekiyor diye biliyorum 🌸 Benim öyle derdim yok kızım hiç emmedi 😂😂 bi eksiliğinide yaşamadık emziğin ama ya Ama size tek tavsiyem 2 yaş sendromuna girmeden bıraktırın bence
ArvenMom Mamtica1 14 aylıktı tekte bıraktırdım asla vermedim maks 2 gün bıbıklandı uykuya geçişte çok zorlanmadı 1 ay olucak bırakalı iyi ki erkenden bıraktırmışım
cemilolabilirmi Mamtica1 2 yala kadar uzmanlar sorun yok diyor kendinizi zorlamayın bence. 2 yaş civarı konuşa konuşa bırakırsınız
Mamtica1 dilberhala1 bizimde ilk tutmadı. 5.5 aylıktı emziği kabul ettiğinden fakat ben emziği tutunca ohh dünya varmış dedim o kadar rahatlattı beni😅😅 emmemeside iyi bence şimdi bıraktırmayı düşünüyorum kara kara😅😅
dilberhala1 Mamtica1 7 ay 8 günlük hala tutmuyor bu saatten sonrada ben istemem bir de onu bıraktırması var sigara gibi bir şey çocuklarda o 😂😂
Mamtica1 ArvenMom ay bende deneyeceğim bugün ilk defa öğle uykusunu emziksiz yaptık ama gece uykusunda olmadı maalesef 😅