linamungan Biraz hırıltısı var gibi burnu tıkanıyor gözleri yorgun gibi bazen şimdiye kadar uykusu çok iyiydi ama iki üç gündür pek uykuya dalamıyor gündüz memem de uyuyor sonra hemen uyanıyor
benvebebegim06 linamungan burnunu temizleyince benim kızım da öyle olmuştu doktor buharlı hava Önerdi birde onun haricin de hava nemlendirici kullandım rahatlattı
linamungan Dedektifgadget dün akşam temizledim de burun aspiratoruyle kuru olduğu için canı acır diye bugün yapmadım toplu iğneyle çıkardım yarın deniz suyu serumu alcam
Retzja Burnunu aspire etmezseniz nefes alamaz çünkü bebekler sadece burnundan nefes alır, ağızdan alamazlar. Burnu tıkalıysa uyku/iştah problemi yaşarsınız.
linamungan Dedektifgadget benvebebegim06 Retzja ama şuan uyuyor burnu tıkalı değil rahat nefes alıyor niye böyle oluyor bazen ondan once tıkalı gözüküyordu öyle nefes alıyordu ses geliyordu
Dedektifgadget linamungan canım toplu iğne kullanma tehlikeli asıl o canı acımaz kendi sütünden veya serum fizyolojik ile damlat çek tıkanması geçer