mybaby24 Bebeğim 18 günlük gaz ve kakasını yaparken çok ıkınıyor bugün rezene çayı içmeye başladım fayda eder mi başka tavsiyesi olan var mı
Metehanduygu44 mybaby24 relaktaz gaz damlası çok faydasını gördüm birde kolik annesiyim inan 3 aydan sonra azalıyor 2nci ayda gaz tavan yaptı kafayı yedik ailecek
ilenalemin mybaby24 çoğu damlayı denedim hatta buraua ben de post açtım ama işe yaramıyor bir süre sonra yine aynı oluyor.sadecd zamanla azalıyor.üç aylık olduk daha az şu an
260724 Bugün tam 30 günlüğüz, bir haftadır gaz problemimiz var uyurken ıkınıyor asla derin uyuyamıyor , colex şurup verdi doktorumuz ama bir işe yaramıyor. Başka nasıl rahat edebilir , uyuyabilir :(
Nisangunes Gaz için bizim doktorumuz gaz çıkarmayı çok iyi yapmanız gerek midedeki gazın aşağı inmesini engellemek gerekiyor asagidan yukariya sırta uzun süre ( bebeğin emdiği süre kadar en az ) mesela 15 dk emdiyse 15 dk sırta pat pat vuracaksiniz dedi bir iki gark yapınca bırakmayın dedi bizde de biraz çoğalmisti gaz o şekilde azaldı. Uykusunu da bozuyordu bazen yüz üstü yatırmaya başladım ama çok dikkat etmeniz gerek başını çevirebilir olması lazim en azindan yüz üstü yatırmak için. Emziriyorsaniz eğer abur cuburdan uzak durmanizi öneririm instagramda hastalanmayancocuk var çok güzel paylaşımları var emziren anne diyeti için bakabilirsiniz. Bize gaz için biogaia yazdı ancak kullanmamiza gerek kalmadı şükür.Bir de bacakları biraz üşüyünce oluyor gazi onu anladım.Allah yardımcınız olsun