Melekhnm AslanAnnesii12 yumurtası kahvaltı olmaz gibi , her türlü yolu deneyin derim haşlanmış yumurta kaş göz yapın , ben yağda kırıp yani böyle kalıp gibi olıyur bu çöp şişlere batırıp yediyprudm dondurma gibi yiyelim hadi falan falan
motherisbackk AslanAnnesii12 benim kızımda 16 aylık hala yumurtayı yemez menemenle yediriyorum ancak 🥲
lohusaserbeti moonlight__ ben pankek ve krep her ikisi için de googledan tarif arıyorum her seferinde 😅 zaten ilkte nefis yemek tarifleri ikinci de yemek.com çıkıyor ikisinden birini yapıyorum. 😅😅
Tgkaneses Yumurta peynir un yoğurt azıcık tuz baharat yağ karıştır kaşık dökmesi gibi tavada pisir çevir.
AslanAnnesii12 Melekhnm her yolu denedim kesinlikle sevmiyor. Her türlüsünü denedim maalesef. Hergün kahvaltıdan korkuyorum yumurta yese mis gibi hiç düşünmek yok 😭
moonlight__ AslanAnnesii12 benim bebeğimde 21 aylık asla yemiyo yumurta kokluyo hemen tiksiniyo kafasını çeviriyor ben bir çözüm bulamadım
GezginPaNDa AslanAnnesii12 muz yumurta peynir bizzzz blender. 2 yaş sonrası içine Avakado ceviz vs de ekledim. Severek yer