Noname21 Aslında tam altın alacaktım ama arada takarım satarken değer kaybettirmeyen bilezik oluyor mu Altından pek anlamam
sek_kahve Noname21 bu tam altınların içine konulduğu süslü ama değeri olmayan tenekeden çerçeveler var, örme veya boncuk bileklik şeklinde. Öyle bir şey olabilir aslında. Bende de var taktığım
210624 Noname21 üstünde full altin olsun incik, pırlanta ne bilim üstünde altından başka birsey olmasin değer kaybetmez kolay kolay
eclahu Noname21 bilmiyorum benim herif satar geri getirir adana burna alıyorum hem takıyorum hem değer kaybetmiyor
meraferaa İsciliksiz olanlar değer kaybetmiyor taşlı tuslular veya işçiliği fazla olanlar kaybediyor burma Ajda bilezik kaburga değer kaybetmez
Tatlican Noname21 ajdalar kaybettirmiyor diyorlar kardesim eski kalin bolezigini bozup ajdalardan yapti hem kullanisida rahat.
metehaninannesiiii Noname21 adana burma al askim isciligi cok cok dusuk ben ondan yaptırıyorum genelde
Kereminannesiii Noname21 işçilik illa oluyor ama az işçilik olarak ajdalar güzel oluyor. 6 tane var bende günlükte takıyorum.