Melekhnm Kızlar yarın boşanma dilekçesi vercem ama naısl olıyur eşim olmayacak direk avukata mı git diyecekler , ücret istiyorlar mı eşim memnunşyetsiz sürekli gözün üstünde kaş war diye kavga çıkaran bana psikolojik şiddet uygulayan biri bilenler bilir yazıyorum arada , kendim ve çocğum için nafaka talep etsem oluyur nu herhangi Bi işim yok şu an , kağıt ne kadae sonra eve geliyor lütfen akıl verir misiniz Dilekçeui naısl yazmayalım teşekkür ederim şimdiden
birprensesanesi Melekhnm daktilocular oluyor siz ona yaşadıklarınızı anlatırsanız o yazar size kağıt parası alıyor fiyat ne kadar şuan bilmiyorum yazdıktan sonra dilekçeyi veriyorsunuz sonra dava günü tebliğ edilir her ikinizinde adresine anlaşmalı ya da çekişmeli oluyor çekişmeli ise açtığınız dava anlaşmadığınız sürece 1 2 sene sürüyor Anlaşmalı ise 15 dk bitiyor. Çoğunuz için nafaka taleb edersiniz zaten nafaka vermek zorunda. Sonra e devlet üzerinden dava tarihlerini takip edebilirsiniz Av tutacak paranız yok ise üzerinize mal mülk yoksa forumla barodan size bir av verirler inşallah hayırlısı olur sizin için.
Poly-ana Melekhnm Bulunduğunuz ilin barosuyla görüşün bir avukat atıyorlar mı boşanma için bilmiyorum ama en azından doğru yönlendirirler süreçle ilgili bilgi verirler size
asyael Melekhnm bence anlaşmalı da olsa barodan avukat talep etmelisiniz. Boşanmada mal paylaşımı, velayetler vs gibi değişkenler için bilen birinin size yardımcı olması süreci daha iyi yönetmenizi sağlar. Eşiniz de boşanmak istiyorsa eğer aynı avukata gidip süreci birlikte yönetebilirsiniz.
Melekhnm asyael eşim gelmez benimle ancak kavga eder , dünyanın huzursuzluğunu çıkarıyor beni evden kovuyor boşan diyprum bu kez ne diyor benğm haysiyetim ne olacak diyo😏o kadar da değişik biri ben yarın gdiip sorayım bakalım
elifkiz Poly-ana bulunduğunuz ildeki baronun adli yardım servisi ile görüşün. Maddi açıdan durumu olmayan kişilere ücretsiz avukat atanıyor. Boşuna kapıdaki arzuhalcilere paranızı kaptırmayın. Boşanma meselesi kolay bi mesele değildir. Çok ayrıntılıdır. Muhakkak hukuki destek alın.
asyael Melekhnm eşinizle iletişiminiz, varsa ailelerin müdahaleleri, çocuk sayınız, şiddet var mı, hakaret var mı, şiddet varsa türü nedir, 3vlilik birliğini zedeleyecek unsurlar var mı aldatma vs gibi. Herşey.