Gkk Hanımlar 6 gün oldu doğum yapalıı ve sanırım basur oldum oturamıomda yürüyemiomda napıcam bugün oldu canım çok yanıyo acil bakarmı acaba yada başına gelipde şöyle geçti diyen varmı
Narquilla Gkk normal doğum yapanların kabusu bu sanırım bende de olmuştu ilk başta anlamamıştım dikişlerden dolayı yürüyemediğimi oturduğumda canımın yandığını sanıyordum meğerse hemoroidmiş merhem ve fitil kullanmıştım geçmişti
Elifcik Canım kabız olmamaya çalış hemen geçmiyor ılık suya otur anestol krem verdi bana doktor ağrısını kesiyor bide sağlık ocağı bi ilaç vermişti o küçülttü ama hemen geçmesini bekleme 1 ayda geçti 48 gün oldu Doğum yapalı kabız olunca acı kötü oluyo
Emy Aynen öle duphalac tuvalete çıkarır zaten şerbet gibi bişey anestol da o bölgeyi uyuşturur iyi gelir canım sıcak suya oturabılırsın meme çok dısarı cıkıp rahatsız ettiyse rektoderm diye bi krem var o da iyi gelıo ama emziren anneler kullanabiliyor mu bilmiyorum gecmiş olsun bi de kuru incir kayısı felan ye kabız olma bol su iç
Melisahsendursun Gkk canim duphalac kullan bendede oldu gecti ama duphalaci 1 bardak suya karistir aninda bagirsaklarin calisiyor bana doktorum oyle demisti 1 bardak suya karistir ic dedi oyke daha cabuk.fayda eder dedi
elfgnshm Elinle kontrol et dışarı çıkmış vaziyetteyse onları her fırsatta içeri sok. Büyük tuvaletine çıktığımda ben her seferinde duşa girip orayı güzelce temizlerdim. Duştan sonra pansuman yapardım. Zamanla geçicek malesef ne yaparsan yap 😓