minervadefne Merhaba 6 yaşında kızım denizde yandı maalesef güneş kremini yeniledim sürekli ama sudan çıkmadı desem yeri yanmış baya bugün baktım sırtı su toplamış. Sürebileceğim bişey var mı? Ne yapmam gerekir ilk kez başımıza geldi de
baroayse minervadefne arko krem yeşil olan,annemin yüzüne düdüklü tencere patlamıştı,arko kremle iyileşti,hiç iz yok, yine de akıntı varsa doktora gösterin
idilikom minervadefne 5 yaşındaki oğlumda bu yaz hiç denizden çıkmadığı için yandı biz sudokrem sürdük sürekli nemlendirdik kolayca gecti
sek_kahve minervadefne anestol kullanın, ben de çocukken ailemin dikkstsizliğinden dolayı her yaz güneş yanığı ile uğraşırdım. Anestol kullanırdım
Asyabuse Bence bi doktora gösterin mikrop falan kapmasın bi de o kadar yandıysa uzun sire durmuş demektir susuz da kalmış olabilir belki sıvı takviyesi verir. Ben olsam giderdim yani. Geçmiş olsun
minervadefne baroayse akıntı vs yoktu minik minik su toplamıştı bugün sönmüşler sağolun göstereceğim yine de
minervadefne idilikom bende sürüyordum krem ama bir anda topladı sönmüş kendi kendine nemlendiriyorum yine çok geçmiş olsun size de 🥲
minervadefne sek_kahve teşekkür ederim ☺️ işte sürekli yeniledim kremini ama ilk kez böyle uzun kaldı bilemedik gelecek yaza zaten riske atmam araştırıp uzun kollu mayo alacağım 🥲
idilikom minervadefne Yani kötü bı şey olacağını sanmıyorum ama içiniz rahat etsin yinede gösterin tabi doktora .
minervadefne sek_kahve öyle tabi ki ister istemez üzüldüm keyif alacağı bir durumda canı yansın istemem 😌