Berko Merhaba hanımlar oğlum 17 aylık son 1 aydır felan kakasını yaptığında çiş diyip poposunu gösteriyor ne yapmam lazım o an yapmış oluyor ama varmı tecrübeleriniz
zehra15 Berko takipte kalayım bnm kızımda yaptıktan sonra tuvalete koşmaya başladı 18 aylik bir süredir boyle
Baklavanida Berko çok zor deliriyorum ya gece bezi kuru oluyorsa çiş kaka diyorsa çiş aralıkları 2 3 saat ise hazır demekmiş benim kızım 19aylık hepsi var ama maalesef hâlâ diretiyor bende üzerine gitmiyorum
Zlm Berko Ben kızıma tuvalet eğitimine başladığımda hiç belirtisi yoktu sadece konuşabiliyordu ne çişinden rahatsız oluyordu ne gece kuru kalkıyordu hiçbir şey ama öğrendi istiyorsanız bir deneyin
Hulya0129 Berko bizde 17 aylığız kakasını yaparken çomeliyor bu aralar merdiveni kendi çıkmak istiyor 🤷🏻♀️ daha çok erken ama bilmiyorum
Berko Baklavanida kaka demiyor benimki kakaya çiş diyor bi öğrenemedim gece bezi dolu kalkıyor ama ben çok erken düşündüğüm için uğraşmadım hiç
papatyakokulum_ Baklavanida benimki cıs kaka dıyor gece fen sabaha bezı dolup tasıyor 25 aylık. bende gece ne olacak fıye düşünüyorum ne yapmam lazım ya
Baklavanida Berko benimki de kakaya çiş diyor ama klozette sifonu çekerken yeye kaka diyor (baybay kaka) 😅
Baklavanida papatyakokulum_ bilmiyorum ki su mama falan çokmu içiyor ki benim kızım gece su içmek için uyanıyor ona rağmen bezi kuru kalkıyor tutmayı bildiği için belkide
findiginannesi_ papatyakokulum_ Bende bugğn başladım gece o uyuyunca bezleyecem altını sabah uyanmadan önce de çıkaracam
papatyakokulum_ Baklavanida benım kızım içerisinde suyuda çok ıcer mamayı gün ıcınde 2 3 kere içer o da bısey yemezse mecbur veriyorum aç kalmasın dıye gecede 2 kez içer bezı tasar
papatyam8 Evet hayır diyosa çiş kaka ayrımı yapıyosa belirtidir ..22 aylıkken braktı kızım gündüzde skntı yok Gece de 1 kere kaldryorum
findiginannesi_ papatyakokulum_ Uyuduğu İçin farketmez bence çünkü oğlum sadece kendi yatağında yatmıyor geceleri yanımıza geliyor