askm Altus marka camasir makinesi ve kurutma makinesi kullanan var mı.? Altus nasıl.bir marka ,garanti de sıkıntı yaşar miyim
padma1 askm benim beyaz eşyalarım Altus inox ama 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum tercih edebilirsiniz
sevilayallp Ben bu markada çalıştım. Arçelik üretiyor daha ekonomik olanı sadece , fabrika v.s aynı tercih edebilirsiniz, hangi modelleri beğendiniz?
Shewolff yoncaburak merhaba bir şey sorcam bende altus aldım fakat makinadan yumuşatıcı kokusuyla çıkan kıyafetimi ona atınca koku kalmıyor sizdr de bu durum var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum.
[silindi] askm Altus yogusmali model kurutma makinesi kullanıyorum 2 yıl olcak çok memnunum Arçelik Beko ve Grundig le aynı fabrikada uretiliyo
Fatma69 askm bende bulaşık makinesi var memnunım buzdolabı ve fırında alıcam arçelikte önceden çalısıp emekli olan servisci abi önerdi oda evinde altus kullanıyormıs
Bademmmm Çamaşır ,kurutma ,bulaşık ,buzdolabı,klima hepsi Altus marka. 8 sene olacak. Hiç bir sıkıntı yaşamadım 🙏🏻 şans işi derler hep elektronik eşyalar için. Markası ne olursa olsun umarım uzun yıllar kullanırsınız.
Shewolff Bademmmm merhaba bir şey sorcam bende altus aldım fakat makinadan yumuşatıcı kokusuyla çıkan kıyafetimi ona atınca koku kalmıyor sizdr de bu durum var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum.
Shewolff siyah0606 merhaba bir şey sorcam bende altus aldım fakat makinadan yumuşatıcı kokusuyla çıkan kıyafetimi ona atınca koku kalmıyor sizdr de bu durum var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum.
Shewolff Minigim38 merhaba bir şey sorcam bende altus aldım fakat makinadan yumuşatıcı kokusuyla çıkan kıyafetimi ona atınca koku kalmıyor sizdr de bu durum var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum.
Minigim38 Shewolff bu aralar çamaşırlarım kurusa bile nemli gibi kokuyor normalde böyle sorun yoktu serviscilerinde kazan temizleme ilaçları oluyormuş ondan kullanmayi düşünüyorum
yoncaburak Shewolff ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ozellıkle havlularım vs kurutmadan çıkınca yumuşacık oluyorlar dolap kurutmalıgına atıyorum kupkuru oluyor