durukusmom Arkadaşlar selam haftaya kayınvalidemin doğum günü kendisi çarşaflı o yüzden hediye seçmekte biraz zorlanıyorum sürpriz olarak yemeğe çıkartacağım ama güzel bir doğum günü hediyesi de almak istiyorum bebeğim doğduğundan beri kendisi bana çok yardımcı oldu o yüzden onu memnun edecek güzel bir hediye almak istiyorum fikir önerileriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. 🌸
sek_kahve durukusmom benimkine bir kere hediye aldım o da çarşaflı normalde. Tek parça penye bir elbise ile şal aldım. Misafirliğe falan gittiğinde giysin diye
301123_ durukusmom alabiliyosaniz en güzeli künye tarzı bişey yada altın küpe çanta ayakkabı Boydan elbisede olabilir misafirliğe gidince giymelik şık birşey yanına almak istersen bir eşarp takiyosa yada iğne oyalı tülbent 🎀💐
Aliveannesi96 durukusmom çanta alacağım haftaya benim kayınvalideminde doğum günü daha önceden duymuştum çanta almak istiyordu güzel bi çanta bence güzel bir hediye
ElifUmayy Kahve makinesi, durumunuza göre altın kolye, altın yüzük, küpe vs, ev içinde takacak İpek eşarp… ben halı istedi halı almıştım en son 😅
durukusmom ElifUmayy evet altın olabilir çok öyle şeylere meraklı değil biraz mütevazi kendisi belki sade bir şey alabilirim teşekkürler ☺️
durukusmom sek_kahve gerçi evet misafirlikte falan öyle giyiniyorlar olabilir bakayım teşekkür ederim ☺️
durukusmom 301123_ altın küpe ya da boydan giymeli elbise ile eşarp aklıma yattı bakacağım mutlaka teşekkür ederim☺️
canan1905 durukusmom bütçede önemli canım ama o kuşağın en hoşlandığı şey tabiki altın kibar bi bileklik yada çeyrekli bileklik. eya şık bi küpe hani 22 ayara belki bütçenizi aşar ama 14 ayar olarak alabilirsiniz zaten hatıra reticede satmaz diye düşünüyorum
nazlik durukusmom çarşaflı olmasının önemi yokki eşarp hediye alabilirsnz her hangi bir kıyafet olabilir kullanır bunlarıda
durukusmom nazlik ya biraz seçici her şeyi beğenmiyor onun tarzına uygun bir şey bulabilir miyim emin olamadım kullanacağı bir şey olsun istiyorum o yüzden fikir sormak istedim ama güzel bir düz renk model eşarp alsam beğenmeme şansı olmaz heralde😬
Meri-Mel durukusmom Vallahi böle post görünce bir seviniyorum iyi insanlarda varmış ulan diyorum. Hediyeye gelince dış kıyafet zaten belli ama hanımlar içinde şık giyinmeyi severiz biz kapalılar ayakkabı olabilir,çanta olabilir takı olabilir saat mesela
durukusmom Meri-Mel çok teşekkür ederim önerileriniz için benim kayınvalidem biraz radikal bir kapalı yani hiç süsü püsü yoktur o yüzden çok arada kalıyorum yoksa dediğiniz gibi kapalılar için çok güzel giyimler var aslında ama çanta olabilir dediğiniz gibi. Valla az evvel başka bi arkadaşa da yazdım burada gerçekten çok olumsuz şeyler yazılıyor üzülüyorum bir yandan da halime şükrediyorum benim kayınvalidem sağolsun beni kızından ayırmaz ben de onu annem gibi severim bu yıl bana bu zor süreçlerimde çok destek olduğu için gerçekten hoşuna gidecek güzel bir şey almak istedim. İnşallah beğenir☺️
26merve26 durukusmom benim kayınvalidem de hamileliğimden tutunda doğum sonrası hep yanımdaydı evini yurdunu bıraktı benimle ilgilendi nazımı çekti ailemle görüşmediğim için bütün yükümü o sırtlandı Allah razı olsun bende ona altın Çınar ağacı gibi bir figür olan kolye aldım çünkü koca bir çınar ağacı gibi bizi sardı korudu kolladı benim Çınar ağacım sensin dedim çok ağladık çok sevdi hediyesini anlamını şimdi hiç çıkarmaz boynundan gördükçe gözlerim dolar o günler gelir aklıma canım annem benim çok seviyorum onu çok ❤️
durukusmom 26merve26 Allah bozmasın ♥️ benim kayınvalidem de çok iyidir burada kayınvalidelerle alakalı olumsuz postları görünce çok üzülüyorum. Çok şükür ki bizleri kendi kızı gibi görüp sayıp seven kayınvalidelerimiz var her şeyin en iyisini hak ediyorlar🌸
marsuk durukusmom kullanıyorsa eğer güzel bir çanta alabilirsiniz. Ya da kaliteli bir cüzdan alabilirsiniz. Evde giyebileceği güzel bir eşofman takımı(eğer giyiyorsa) ve ya pijama takımı alabilirsiniz
26merve26 durukusmom amiiin sizinde inşallah 🙏❤️ Umarım çoğu insan da bizler gibidir burda yazılanlar azınlıktır diye ümit ediyorum. Bi yanım eksik ya diyorum Rabbim burdan gülüyor yüzüme 🥹