cansumira Merhaba hanımlar, kızıma tek başıma bakıyorum ve full evden çalışmam gerekiyor. Önlisans mezunuyum, tecrübem var. Var mıdır bildiğiniz ilan ? Teşekkür ederim.
Merhaba05 cansumira bende bu tarz postlara sık sık bakıyorum. Gördüklerim hep call centerlık işleri oluyo. Getir uygulamasından falan başvuru yapılabiliyomuş. Part time da oluyomuş. Onun harici bişey göremedim ben. He bide anket doldurup para kazananlar var ama onlarda 50-100₺ gibi bi para diye yazmışlardı
Mazikeen cansumira fal yaşam koçluğu reiki vs gibi bilgileriniz varsa binnaz.com da online çalışabilirsiniz ben kamu personeli olduğum halde 7 yıldır boş zamanlarımda orada da çalışıyorum çok iyi kazancı var boş zamanlarımda yaptığım halde
cansumira Evden çalıştığımız için sırtımıza binmeyecek, verdiğinden kat kat fazla istemeyecek, insani şartlar sunan yerler tercihim.. Maalesef desteksiz anneler çok mağdur..
cansumira Merhaba05 bakıyorum ilanlarına ama full uzaktan/remote ilan hiç görmedim, hibrit ilanlar görüyorum 🥺
Mazikeen Haslanmisbrokoli isim soyisim mail yazarsanız ben ileteyim mail olarak dönüş yaparlar referans olunca daha çabuk dönüş oluyor ama isterseniz siteden direk de başvuru yapabilirsiniz