Tomris-Hatun Evet suan ev hanimiyiz ama asil meslegimiz ne kizlar ? Ben muhendis sekreterligi yaptim 7 sene isimi o kadar ozledimki…
Zehra95 Tomris-Hatun ev hanımı babam beni calistirmadigi gibi eşimde çalıştırmiyor zaten 3 cocuk annesiyim istesem de daha da çalışamam anneliği çok sevdim çünkü
Tombikdonerartikcokpahali Asıl mesleğim ev hanımı ama ayriyeten de ev taşımacıyım. Bu Allah’ın vicdansız ev sahipleri yüzünden her sene ev taşıyorum. 8 senelik evliligimde 6. Eve çıkacağım.
Tomris-Hatun Tombikdonerartikcokpahali yemin ederim en son dogum yapacaktim tasiniodun cocuklar askere gidip gelin olcak sen hala tasinion 😂😂😂
cahillemuhabbetegeldim Tomris-Hatun bankacılık yaptım. Muhasebecilik yaptım. Dil okulunda koordinatörlük yaptım. En sevdiğim meslek kordinatörlük. Ama tabi ana mesleğim bankacılık 😏
defnemoms24 Lolik bana bir diyet listesi lütfen 😃 işe başlayacağım evde can sıkıntısından abur cubura dadndım hala kilo veremedim.
asrinhatasi Lolik aşkım ben sana 15 gün vereyim sen beni 10 kilo zayıflat. Süreyi de artırdım rahat rahat diyet yaz bana 🩷