Violeta22 Altin almak istiyorum ama yatırımdan ziyade şık takmak için atıyorum 50 bin çeksem böyle yuzuk kolye kupe vs alsam sizce saçma mi yoksa altin olsunda nasilsa artıyor faiz odesekte bir şey olmaz mi
SeverusSnape Violeta22 faizsiz kredi çekme imkanınız varsa o şekilde mantıklı. Faiz oranları yüksektir çünkü, faizli çekerseniz zarar gibi neredeyse.
Angel00 Violeta22 inan ki değmez ödediğin kredi ye eltim çekti dediğin gibi bilezik aldı takıyor gündelik te olsa koluna okey ama halen ödüyorlar krediyi hiç bulaşma bence kendin bilirsin yine de
YumukluSucurtaa Violeta22 çok mantıksız aldığınız altın bile işcilikten zarar edicek şeyler pişman olursunuz
sek_kahve Violeta22 yatırımlık alınacaksa eğer kredi de faizsizse mantıklı. Ama takı olarak kullanılan altınlar bozdururken çok değer kaybediyor. Onun yerine biriktirip sonradan almanız daha uygun olur
seizetheday Violeta22 altın alacak gücünüz yoksa bence çeyrek falan alın en azından 2 taksitle falan ödersiniz fazla krediye bulaşmak çok saçma ne zaman o 50 bini faizi ile ödeyeceksiniz de benim diye bileceksiniz onlara zarar edersiniz bizim de gücümüz yok ben öyle düşünüyorum nakit avanslar falan 2 taksitle
mom42x Violeta22 ben biraz biriktiriyirum 40 bin faln 5 ay 6 ay iste bilerzikk aldim 16 binde kredi çektim oyle oyle basladik
Kuzularinanasi Violeta22 yatirimlik gram ceyrek alsaniz evet mantikli.olabilir tabi uzun vadede bozmicaksaniz.ama takmak icin tabiki zarar.cunku iscilik isin icine giriyor .okadar faize sirf altin takmak icin bulasilmaz bana kalirsa.
zeze97 Violeta22 bankalar ilk müşterisine özel 30 bin vadesiz kredi veriyor oyle bir şey yapabilirsiniz