baab01 İnanırmısınız etkısıne. Ve gerçekten iyi dedıgınız hangisi guvenılır bır kehrıbar arıyorum. Bıleklıkmı kolyemı kararsızım?🌸🌸
Tomris-Hatun baab01 inanmiyorum onaylamiyorumda ya kopsa yavrunuz agzina alsa boncuklari Ay Allah muhafaza bana hic guvenilir gelmiyor
DevosMom baab01 eşimin arkadaşı hem kolye hem bileklik hediye getirdi. Doğal taş işi yapıyorlar. Ama takmaya korkuyorum herşeyi ağzına sokuyo koparır falan diye
ArvenMom baab01 İnanıyorum çünkü kızıma hem bilekliğini hem kolyesini kullanıyorum kendim de bilekliğini kullanıyorum faydasını görüyorum ☺️
aybarsmom34 Tomris-Hatun Kız Allah korusun sırf bu yüzden alamadım. Bir ara bende post açmıştım almak için ama pimpirikliğimden dolayı alamadım. Allah korusun ya gece uyurken boynuna falan dolanırsa diye korktum
baab01 Tomris-Hatun evet haklısınız bogulma riskine karşı ılk oglumda kullanmadım ama bu sefer bebegım aşırı aglama krizleri geçiriyor herkes kehrıbar vs dedi ama bende güvenemedim buyuzden bizde ne bulsak agza sokuyoruz 3 aylık salyalarıda akıyor muhtemelen damaklar kaşıyor 🥲
ArvenMom birkizannesi_01 pozitif enerjiyi artırıyor takmadığım da kendimi durgun hissediyorum ve kızımın hiç bir dişi bizi zorlamadı ama gerçek kehribar olmalı etkisinin görülmesi için orjinal olmalı ben saf kehribarların bulunduğu ülkedeyim çokta pahalıdır ve malesef ülke dışına çıkarılması yasak
Nurbost baab01 ben kullanıyorum. Hiç salyası olmadı oğlumun. Ve diş çıkarırken hiç ateşlenmedi. Ama kolyenin etkisi mi bilmiyorum.
aysenura baab01 ben de inanarak aldım kızıma ama faydasını görmedim hem bileklik hem kolye .Oğluma da güvenip takmadım biraz hızlı ve öfkeli kendisi.kirsa boncuğu burnuna filan sokar diye .
baab01 Tomris-Hatun 🥲 bende ınanmam boyle seylere normalde ama okadr çaresiz kalıyorumkı kızımın aglamasında artık herseyden medet umar vaziyete geldim 😅
ArvenMom birkizannesi_01 ukrayna canım gerçek fosil kehribarlar burda o yüzden ülke dışına çıkarılması yasak