Esoz1110 Kalıp gibi duranlar görüyorum internette chester içinde hazır satılıyor mu acaba siz aldıysanız nereden aldınız ya da yaptırdınız😘 örtüm kayıyor koltuktan sürekli
Azra00 Esoz1110 aradığım koltuk örtüsünü asla bulamayanlardanım, geçen internetten koltuk örtüsü sipariş ettim birkaç yıkamada bu da kaymaya başladı. Sanırım aradığım koltuk örtüsünü asla bulamayacağım
cokbilmismom Esoz1110 benim koltuklarda chester lanet olsun aldığım güne 😂 çocuk olmadan önce çok seviyordum ama şimdi çocukla örtüsüz asla olmuyor kusuyor sürekli 🤷🏼♀️ bende chester için koltuk örtüsü bulsam hemen alırım bıktım sürekli örtüleri çekemeyip çekemeyip düzeltmekten.
Esoz1110 cokbilmismom Valla bende aynı durumdayım aynen koltuğu yüzü gibi geçirilenler varda güvenip alamıyorum da siteleri
Meri-Mel Esoz1110 Ben de kullanıyorum canım sürekli bozuluyor atasim geliyor sonra kızı düşününce vazgeçiyorum
Esoz1110 Meri-Mel benimkide ya sürekli kayıyor daha yeni düzelttim eşimde sürekli uzantıkca ayagınını kaldırıyor kaydırıyor
Meri-Mel Esoz1110 Bizimki de totosu ile sürekli kaydiriyor bişi de diyemiyorum düzensiz görüntüye de tahammül edemez biriyim Rabbim deyip yeniden yeniden duzelttigim de oluyor,azcik söylendiğimde🤣🙈
Asyabuse Ne türlü örtü alsam illa bi sorun çıktı. Çözümü çift kişilik penye lastikli çarşafta buldum hani şu her yeri lastik dönenlerden. Max orta kısım kayıyo kenardan falan çıkmadığı için kolay düzeliyor. Evde varsa bi deneyin derim