Alerjikrinit Ben yıllardır saçımı boyardım liseden beri. Hamilelikten sonra boyamadım kestirdikçe var olan boya da gitti uçları yumuşacık bayılıyorum. Ama beyazlarım arttı tamamını boyamadan bildiğiniz önereceğiniz bir çözüm var mıdır kozmetikten çok uzak kaldım
Ashellinko Alerjikrinit Bi kıns çeşiti vardı hatta instagramda hesabınıbilenanne saçını onunla boyamıştı. Kına gibi değilse boya gibi görünüyor 💐
bernnaa Alerjikrinit platin ombre kurtarıcı kesinlikle 6 ayda bir yada beyaz oranına göre daha geç boyama yaptırırsın
Alerjikrinit Ucansupurge ucunu yıpratmış mı saçının? Yani sertleşme falan yapıyor mu? Bir de transparan boya nasıl bir şey
Ucansupurge Alerjikrinit Saçları çok uzun değil ama çok memnun yumuşacık yapıyor diyor ve çok güzel uzadı dedi üstelik boya gibi kimyasal değil bana da çok soyluyor al kullan diye ama ben beyazlarımi seviyorum 😁 30 yaşındayım 14 yaşımdan beri hamilelik harici sürekli boyadım birden bire sevmeye başladım 😁 arada şeytan dürtüyor boya tekrar diye ama saçlarım kupkuru ve çok döküldü o yüzden cesaret edemiyorum. Transparan boya tüm saça değil sadece beyazlarin olduğu bölgeye cila atılması.
Alerjikrinit Ucansupurge benimkiler de tek tük ama hep tepede ayırdığım yerde görünüyor. Aslında çok belirgin değil. İşte bende senin gibi acayip seviyorum bu sağlıklı halini
Ucansupurge Alerjikrinit Saç rengin ne siyah falansa cila yapmak çok kolay ama açık renklerde nasıl olur bilmiyorum 😁 yada organic.co ürünlerine bak en azından kina yani besler
simseklivekalpli Alerjikrinit farklı yerden ayirsaniz? Benim de beyazlarım çıkmaya başladı çözümü yok sanırım ya.
Ucansupurge Alerjikrinit kendi rengine yakın bir boyayı alıp saç kremi ile karıştırıp saçına şampuan yapıyor gibi sürüp 10-15 dk sonra yikiyorsun bir dönem böyle yapmıştım ben artık ellemiyorum 😁
Alerjikrinit simseklivekalpli 2 Aydır öyle yapıyorum orda da çıkıyor. 🤦🏽♀️ paikopat gibi oturup beyazları mı boyasak napsak🤣
Alerjikrinit Ucansupurge anladım. En iyisi biraz daha durayım da sonra o organik dediğiniz boyadan alayım. Teşekkür ederim