Nursemom_ Tayinciyiz sürekli ev değiştiriyoruz diye şuan yeni evimde bir türlü düzen kuramadım, dolap alsam taşıncaz diye fazlalık mı olur diyorum sunta alsam 7-8 yıl kullansam giderken atsam evde bir dolap kıtlığı var sanki heryer heryer de gibi
HurremSultannn Nursemom_ iki üç kapalı bir dolap al dediğin gibi çok kaliteli olmasa da olur hatta ikinci el bile alabilrisin işini görsün temiz olsun yeter canım
Biprensannesig Nursemom_ bende bu kafadaydım bu sene dogu tayınındeyız bi 6 yıl buradayız nasipse amaaaan dedim alma alma nereye kadar bütçem el verdigince yapıyorum sımdı eksikleri yoksa dagınıklıkla başa cıkılmıyor bi süre sonra. Neyde gözün kaldıysa al bacım bi dahamı gelcez dünyaya😂😂😂
yamaniskom Nursemom_ bende tayinciyim yaşadığım evi elimden geldiğinde güzelleştiriyorum ve kolaylaştırıyorum sonuçta 1-2 yıl bile olsa biz yaşıycaz. Giderken ya satarım diyorum yada ihtiyacıma göre getiririm bence sizde alın rahat edin lazım olmayacaksa giderken satarsınız çok kolayca satılıyo zaten🥰
Meri-Mel Nursemom_ Haklısın güzelim fakat para yerine geliyor ama stres sıkıntı gelmiyor dolap düzen demek kesinlikle alırım bebekli insanları pratik çözümler lazım bide yük olması dolap olmamasının seni yorar ben düzen insanıyım ya mesela 🙈
Nursemom_ HurremSultannn demi bende öyle düşünüyorum bir evde ne kadar dolap azsa o kadar karışık oluyor sanki heryer
Nursemom_ Biprensannesig Vallahi ben de düşün düşün en son dolap yaptırmaya karar verdim sizin yorumlardan sonra Çünkü biz 8 yıl buradayız eşim de belki taşınırsak her dolap her yeri olmaz diye düşünüyor o yüzden hep erteledim ama en azından Suntalm da olsa bir şey alacağım
gurbetteanne10 Nursemom_ bizde tayinciyiz üç ay oldu eve taşınalı dediğiniz gibi düzen çok zor oturuyor ben trendyoldan suntalama dolap aldım kötü gelmedi memnunum
Mery103 Nursemom_ öyle oluyor gerçekten ama artık hiç düşünmüyorum düzen kurmak istiyorum göçebe hayatı yaşıyoruz resmen lojmandaydım küçüktü hiç bir şey alamıyordum şimdi evim güzel istediğimi alıyorum güzel yaşamak bizim de hakkımız ☺️🌸🌸
bonitamama Bende dolap aşıklarındanım. Evde dolap fazla olunca herşeyin heri belli ve sabit oluyor. Tıkış tıkış olmadan. Bu şekilde sanki ev dağışmıyor tozşanmıhor gibi hissediyorum. Çünkğ temizliği pratik oluyor süpürürken falan hemen oralarıda alıyorum bazen. Ama tıkış tıkış olduğunda sürekli birbirine giriyordu her yer. Herşey yer değiştiriyordu sürekli. Düzen olunca erkekler bile herşeyi yerli yerine koymaya alışıyor hemen. Yaniii caağğnımm dolaplarr