sezenselen Kizlar ya ek gidaya gectigimizden beri bebegim az emmeye basladi surekli kendinin geri itiyor. Gece de mikirdiyor emziriyim diyorum geri cekiyor uyaniyor tekrar uyutmaya ugrasiyorum. 6.5 aylik siz nasil yapiyorsunuz geceleri emmese birsey olur mu
26merve26 sezenselen ek gıdaya ne zaman geçtiniz ve gün içinde neler yiyor hani şuan tadım ayı ya normalde hala meme çoğunluk olması lazım ek gıdayı mı fazla veriyorsun acaba
Ardenaden Istemezsr emzrmiyirm zsten 4 5 firt cekiyor muhtemln o zmnda susuzlugunu gderiyir bnmki zorlmiyirm hc klkmasa hic ellemem
sezenselen 26merve26 iki hafta oldu geceli. Daha tadimlardayiz. Oglen avokado tatti bir tatli kasik. İkindi seftali yogurt. İki kere emdi mesela bugun aksamda 180 ml hipp 2 devam mamasi
26merve26 sezenselen ben bu şekilde ilerlemedim mesela 3 gün kuralı ya misal kabak geçtik sonra 3 gün patates sonra 3 gün havuç sonra elma bu şekilde yaptım zaten oydu buydu derken 2 ayı buldu hep meme odaklı beslendi kahvaltılar falan 8-9 da başladı oda azar azar yani asla tam doyumluk değil kilo alımında hep üst sınırdı hani oğlumun benide 2 yaş 3 ay emdi. Muhtemelen beneğiniz ek gıdayla çok doyuyo o yüzden meme istemiyor ama aslolan meme şuanda ek gıdayı fazla verirseniz sizi reddeder yada misal bağırsaklarına ağır gelir kabızlık vs yaşanabilir