gozbebegi 6haftalıkken yerleşme kanaması olmuştu 9.haftadayız bugün yine akıntılı kanama Normal mi sizce
seymassssss gozbebegi bendede olmuştu doktora gittim normal diyeöem ama yapıcak bişey yok bekliceksin demişti progestan falan kullabıyodum tsbi ben. Sonrasında kendiliğinden geçti göründünüz mü doktora
EsrraZ gozbebegi progestan başlar ben hem fitil hemde iğnesini oluyordum 6 aylık olana kadar devam ettim bir kez kanamam olmuştu 10 aylıkken çok yormuştum kendimi belime ağrı gitmişti koyu bi kanama gelmişti önlem için doktorum hemen başladı
SweetMom__ Kanamaniz var neden gitmiyorsunuz? Herkeste olmuş diye normal mi . Gebelikte kanama hiç normal değil.
hndathn gozbebegi derhal doktora gidin. Bende oğlumda 6 haftalıkken yerleşme kanaması yaşadim doktorum 1 çay kaşığı kadarda kahverengiyse devamı yoksa yerleşme kanaması kabul ederiz bu şartlar haricinde tüm kanamalar lekelenmeler düşük tehdididir demişti.
nurrr126 Hemen doktora gidin kuzenimde de oldu düşük tehlikesi vardı ilaç verdiler geçti şuan 33 haftalık oldu. Lütfen hemen doktora git