alp_aras Sezeryan dogum yapalı 3gün oldu sütüm az geliyor sürekli masaj yaparak memeyi vermeye çalışıyorum ama gece daha da azalıyor bi kaç damla herşeyi yiyorum süt yaapacak artıracak ama şmdi gögüslerm taş gbi oldu ve çok acıyo ne yapmam gerekiyor 🥹
crybaby alp_aras sütün var aslında sadece daha açılmamış o sertlik süt kanallarının tıkalı olmasından kaynaklı bol bol emzir açılsın çok su tüketmen yeterli olacaktır zaten
ymrasl alp_aras benım de sütüm ılk 3 gün yoktu duş aldım sağım yaptım çoğaldı sıcak su kompleksi yap kanallar yumuşasın sonra sagım yap
japonmuhendis alp_aras hiç stres yapma aynısı bende de oldu sezeryandan sonra ,bir hafta 10 güne anca geldi sütüm sen süt gelmiyor diye düşünme bol bol emzir yine de, o sertlik sütün belirtisi biraz zaman alacak ama gelecek hiç merak etme
Zlm alp_aras borulceyi başla üstüne bol dereotu sarımsaklı yoğurt çok güzel süt yapiyo. Ceviz fındık gibi sürü yaglandiran şeylerde ye su iç bol bol iyi uyku çok önemli
Kelebekkk---12 Bebeğin henüz çok küçük olduğu için yeterli miktarda ememiyor. Saatlik olarak emzirebilirsin. Emzirdikce sütün gelecek ve şişlik geçecektir. Stres yapma, her anın tadını çıkar 😊
bebs alp_aras sıcak bir duş al. Manuel sağmaz makine ile hemen yüksekte değil yavaş yavaş arttirarak ve o ağırlık hissi geçene kadar sağmalisiniz
Zeynonunmomu alp_aras sütünü sağ ben ilk zamanlar öyle göğüslerim şişiyor diye sağıyordum ve sağdıkça sürümde arttı çünkü bu süt arz talep olarak geliyor beyine daha çok süt lazım sinyali gidiyor yani bide bestlak damla kullandım o da işe yaradı bende
alp_aras Zeynonunmomu bnce kullanıyorum onu ama bebgim memeyi kavrayamıyo bugune kadr alıyodu ilk dogdugu gün tuttu memeyi şmdi sert oldugu iiçin alamıyo sagmaya çalışıyorum geldigi kadaryla + mama veriyorum
ilayksm alp_aras canım stres yapma bnmde 3. Gün sıkıyordum çay kaşığı dolmuyordu bile. sonraki günler doldu sonra biberonun dibi doldu derken çoğaldı 1 hafta 10 güne tamamen açılıyor biberon doluyor hiiiç dert etme kendine sadece bol su iç
alp_aras ilayksm inşallah şişlik insin bebegim emsin istiyorum düne kadar güzel emiyodu sütüm az gelsede 🤲🏻
CeydaST alp_aras sıcak su ile duşta masaj ve bol bol emzirme yapabilirsin bir de sağabilirsen güzel olur. Benim de 4. Gün sütüm gelmişti bir anda gelene kadar baya uğraşmıştık.
Ardenaden Stres yapma .sutun oldgu icin tas gibi olmus makinayla sagarken biridide gogusnu yukardn asagiya sagar gbi bastrsn ki kanalllar acilsin tikanmms
CeydaST alp_aras kuru dut hoşafı, dereotu ve yeşillikler le salata,kuru üzüm hurma falan tükettim ben de bu arada bir de bol su
Zeynonunmomu alp_aras makine ile sağıyorsun değil mi otomatik olanlar daha iyi sağıyor el pompası o kadar işe yaramıyor bilgin olsun birde sıcak duşa gir duşta göğüslerini su tutarak ovala aşağı doğru böyle sağıyomuş gibi 10-15 dk dur sonra çıkınca makine ile sağ