buketnur3 Kızlar kızım 11 aylık bugün koltuk altı ve alnında ateşi var birde sulu Burun akıntısı ne olabilir pek dışarı da çıkmıyor sıcaklardan dolayı evde calpol var veriyorum ancak fayda etmedi huysuzluk da yapiyor evde ateşinide olcemedim bozulmuş alet
Kuzularinanasi buketnur3 38 i gecmiyorsa calpol vermeyin bosuna…cok yuksek degilse kendi kendine atlatir.nobetci eczaneden ates olcer alsaniz.yani bilmeden ilac vermek dogru gelmedi bana.hafif bi nezle gibi soyledgnize gore.bnm kizimda oyle burun akintisi olunca hic ilac vermem geciyr cunku.ates de dedigim gibi 38 altina ilac verilmez
Shdergun buketnur3 diş çıkarıyor olabilir ateşini kendiniz ıslak bezle düşürün. Diş oldugundan emin oldugunz vakşt 4 saatte bir calpol verin. Tetagil diş granürüde mutlaka tavsiye ederm
buketnur3 Kuzularinanasi burada nöbetçi eczane çok uzakta arabamız da olmayınca alamadım evde 3 çocuk var eşiminnise gittiği yer çok ters pazartesi günü alabilirim ancak ateş ölçerinide
buketnur3 Shdergun 9 aylıkken alt iki dişini çıkardı bu aralar salya ve elini sokma gibi şeyleri var bende dişten şüpheleniyorum dediğim gibi pazartesi günü alabirim ilaç ve ateş ölçerini o zamna kadar bir bez yardımıyla düşürmeye calişcam