dondurmalisuflem uykusuzanne__ benimkide dalmadı daha ışığını kapatıp yatıcam bende dalmasını bekliyorum dışarı çıkınca bu saate kaldık..
girlmam uykusuzanne__ bizimkide 21 aylık oldu ve şu bir haftadır öğle uykuları yok asla uyumuyor e bu seferde 7 gibi uyuyor gecede sürekli uyanıyor azı dişleride çikiyor umarım öğle uykuları geri gelir
Birdunyabircennetannesi uykusuzanne__ Asıl deliler çocuğu uyuyup bu saatte ayakta olan annelerdir Yani neden hala ayaktayım anlayamıyorum 🤷
DefneNil_ uykusuzanne__ ikiside uyuyornallahıma şükürler olsun sessizlikte gün içinde başımın ağrıdığını hissediyorum 🤣 en sevdiğim saatler gerçekten. Darısı başınıza 😘
dondurmalisuflem uykusuzanne__ benimkide bu saate kalması imkansızdı 🤭 yattı yatağına dalmasını bekliyorum benimde uykum geldi vallahi
uykusuzanne__ girlmam öğlen uyusa aslında akşam 8.9 gibi uyur daha uyanmaz akşam erken uyudu için uyanıyor
aysealb_ girlmam Azı dişleri ne kadar sürüyor çıkması ya kızım 19 aylık bizim de çıkıyor galiba eli ağzında devamlı salya akıtıyor çok huysuz bu aralar
girlmam uykusuzanne__ bende öyle düşünüyorum kesinlikle normalde uyku rutinimiz öyleydi zaten ama şu bir haftadır değişti inş eski hale dönicez bir de şu diş çikarma olayı çok etkiliyor
DefneNil_ dondurmalisuflem sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık. Hamileyken gerçekten çok zor oluyor ya. Allah yardımcınız olsun kızım 3.5 yaşındayken hamile kaldım bende şimdi kızım 4.5 yaşında diğeri 4 aylık