elifuysal96 Merhaba hanımlar bebeğim 2,5 aylık.günde 4-5 kere kaka yapıyor ama kakası mercimek çorbası gibi sarı ve sıvı 2 gündür. biraz hırıltı var diye doktor iburamin verdi o yapmış olabilir mi?sizce kaka normal mi yoksa ishal mi bebeğim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elifuysal96 ilk zamanlarda ishal gibi sürekli kaka yapardı kızım. Anne sütü alıyorsa normal diye biliyorum
elifuysal96 Tu_Na nnoktaa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Anne sütü ile besleniyor kızım önceden Sarı ve beyaz parçalı yapardı şimdi hem karnı ağrıyor gibi çok sesli ağlıyor yapmakta da zorlanıyor yapınca da sarı ve sulu kaka yapıyor.burnunda da tıkanıklık aspiratörle açıyorum yoğun mukus geliyor çok korkuyorum gece nefes alamaz tıkanır diye üşüttüm mü çocuğu neden böyle oldu anlamıyorum.
Tu_Na elifuysal96 yok yok panik yapma öyle birşey olmaz mukuslu kaka yeşil kaka normal beyaz parcalarda sütunun protein kısmı sindiremiyor ve bayaz iplik şekilde filan geliyor bizde senin gibi böyle korkuyordum ama boşuna stres yapmışız birşey olmuyor burnu tıkalı ola bilir nefessiz kalmaz korkma sadece burun açıcı damla al boş serum suyu tamm temizleniyor ama damla işe yarıyor iki damla üç daamla damlatiyorsun aspire ediyorsun sonra