agacsizkoala acemianne35 çarşı içi kullanıyorsanız eğer otobanda akan trafikte kullanmak en kolayı hiç stres yapmayın 🥰
MissPhalange acemianne35 tek kullanırken atılıyor o korku. Özgüven yükleniyor insana bir anda. Denemeden bilemezsiniz🤌🏻
seda_akkl acemianne35 o kadar kötü araba suruyolarki yaşadığım sehır küçük bır kere bır çıktım ölümden donecektim tövbe ettim
shurup acemianne35 Kaybolarak 😂 kendimi çevre yolunda buldum. Mecbur dua okuya okuya sürdüm üstelik trafiğe ilk tek başıma çıkışımdı. Neredeyse ankaraya kadar gidecektim o panikle de kendimi sakinleştirip buldum yolumu. Tecrübe edinmeniz lazım başka türlü olmuyor
Summ288 Bende Panik atak güven problemi yaşıyorum bende çok hevesliyim ama çıkamıyorum trafiğe nasıl aşarım peki… Hamileyken büyük kaza oldu eşim kullanırken . Ondan sonra daha çok oldu korku
Marianne acemianne35 çok kolay. Dümdüz yol. Eğer hız yapmaya korkuyorsanız hep sağdan sürün. 25 yaşında 18 metre yükseklikten düşmüştü içinde bulunduğum araba, ona rağmen korkum olmadı.
Summ288 shurup galiba en son öyle olacak eşim paniği atmadıkça kullanman zor diyor aracı olup kullanamamak çocukla ayrı zor aşmam gerekiyor
farelikoyunkavalcisi acemianne35 eşim yanımdaydı ve aşırı sakindir 3 saatlık yol bitiminde yüzüm kıpkırmızı ve boynum kasmaktan aşırı tutulmuştu 3 yıldır aktif kullanıyorum tır ve otobüslerden hala korkarım
nnoktaa acemianne35 sadece kendinize güvenin yola odaklanın aksın gitsin. Bi de benim her konuda kendimi motive etme cümlemi bırakayım size.. kııııızzz bu gerizekalı bile yapıyorsa ben hayli hayli yaparım 😂
Esross10 acemianne35 olabildiğince sakin ol. Kendine güven ne kadar çok pratik yaparsan o kadar çok rahat kullanırsın. Bir bakmışsın kimse seni tutamaz hale gelmişsin 💐