DefneNil_ sevimbarin ataklara asla bitmiyolar kızım 4 aylık bana yapıştı resmen yanından gittiğim an ağlıyo öbürü 4.5 yaşında oda tuvalete bile gitsem dibimde resmen 3 kişi yapışık yaşıyoruz yıldım 🤣
sevimbarin DefneNil_ Hahah aynen valla yemek yapamıyorum yanıma getiriyorum yok işi gücü bırakıp onla ilgilenmemi istiyor 😁
DefneNil_ sevimbarin aynen öyle valla Benimkide öyle öbürü desen ondan beter herşeye ağlıyo bağırıyo tuvalette mutfakta salonda her an her yerde 3 kişiyiz 🤣🤣
mrsjale sevimbarin kesinlikle 8.ay atağı tek geçer diyorum ! Biz atlattık şuan 22 aylık ama yine de benden söylemesi hazırlıklı olun 😁
Dmlygt mrsjale 8.ay felakeetttt 🫣🫢 Meme aşığı olan kızım 3 gün boyunca aslaa emmek istemediiiiii çok şükürr kii geçtiiii
sevimbarin DefneNil_ çok iyi anlıyorum bazen lavaboya gidemiyorum 😁 götürsem nereye koyucam 😁 zor bi süreçten geçiyoruz
mrsjale Dmlygt üç günse iyi biz bir ay eziyet çektik emmek istememesini geçtim emdiği zaman da ısırıyordu 🙈 birde geceleri hiç uyumuyordu ya hayatımın en uykusuz dönemiydi