Meri-Mel Çocuklarınızı besmele ile mi yaptınız 😬 Bizim buralarda azıcık çocuk huysuz olsun ,hemen bu laf söyleniyor, parkta geçen ogretmen arkadaşıma söylediler örneğin. Huysuz =Yaramaz ,mızmız ,şımarık ,gibi gibi…
Rez Meri-Mel ayy bunu kuzenim söylemişti evlenmeden bir iki gün önce kötü niye aramadım da çocuğun huysuz olmasını da direkt bağlamıyorum , aklıma gelmiyor valla demişimdir ama 😅🤭
Minigim38 Meri-Mel kızım evde terör estiriyor bidaha çocuk düşünürsem besmele çekmeye dikkat edeceğim belki uslu olur 😂
NariNariKiminYari Meri-Mel hayır besmeleyle yapmadık ama evde çocuk olduğunu bile anlamıyor kimse o kadar sakin oğlum 🫶🏻🩷
Meri-Mel NariNariKiminYari Oyyy maşallah sübhanallah barekallah diyelim bizim kız oğlan çocuğu gibi hey gidi heyytg😂😃🤣
NariNariKiminYari Meri-Mel bu aralar benim oğlumda coştu. Arada bir geliyorlar ona da ama allahtan kısa sürüyor 🫶🏻
Meri-Mel Simsimy Canım valla babanem de hep derdi dini boyutunu araştırmadım inanki bir anda bugün parkta öyle söyleyince kadın akkima geldi babanemin söylediği ben içimden geçiririm hep tabiki ama bu bilgi kulaktan öğrendiğim için hani bir araştırayım doğrusu nedir ☺️
muno112 O işi yaparken bi anda besmele çeksem bütün libido yerle yeksan olur gülmekten yapamayız biz valla 😂 ilk kez duyuyorum bunu
Eslemsi_04 muno112 o iş anında cekmeye gerek yok ki yatağına girerken yaptığın besmelede gecerli diye biliyorum
zcnnkbraa9 Meri-Mel Kız komigime gitti de hatırlayamadım yani yaptık mi öle bişi diye. Şimdi eşime sordum mesajla işte bakalım ne diyecek ahdjakak