Semaaa39 arasssmommm menenjit ve rota aşısı var. Yanlıs hatırlamıyorsam 2 yada 3. Ve 5. Ayda rota yapılıyor. Menenjitin aylarını doktoru belirliyor. Kimi doktor erken kimisi geç yapıyor. Bizim doktorumuz ne kadr erken okadar iyi demişti. Menenjit ağır bi aşı. 3.5.13 .aylarda 2 şer doz olduk biz
Junioraras61 arasssmommm özel aşıları devlet karşılamıyor özel sağlık sigortası neden karsilasin.. bir tss sigortası var tüm ilaç reçetesini karşılıyor belki aşıyı karşılar mı bilmiyorum ama tamamlayıcı sigortaydi galiba tam hatırlamıyorum
bnurr arasssmommm biz rotaya 1600 gibi bisey menenjitte 1700 kusurlu bisey verdik birde bexsero oluyoruz biz oda 2092 lira
aylinburay arasssmommm bugün rota olduk 3 ay 18 günlük 2 ay sonra 2. Doz dedi gelcek kontrolde de menenjit olacağiz karşılamıyor
arasssmommm Junioraras61 tamamlayıcı sağlık özel değil çoğu şeyi karşılıyor belki karşılar diye düşündüm
Babeshark Rota 3 5.aylarda olduk menenjit 3 5 13. Ayda olduk şükür bitti. Bu ay son doz oldu fiyatları durmuyor yerinde