psikolojikdanismanannee Annelik sürecinde sizi en çok ne zorladı/zorluyor? Üstesinden gelmek için neler denediniz?
psikolojikdanismanannee Aselinannesi0655 , destek olmadıkları gibi sorun getiren çevre…🥺Nasıl bir süreç yaşadınız
psikolojikdanismanannee CaninannesiCemre kesinlikle…başka bir şehirde tek başıma bakıyorum bebeğime. O kadar zor ki…
AnnaKurt Kendi kendime “mükemmel çocuk yetiştirme” huyum… Abi millet salmış çoluğu çocuğu ben mis gibi çocuğun her hareketini düzgün yapsın diye beynimi yakıyorum…
psikolojikdanismanannee NeclaLeylaCeydaOhnealaneala üstesinden gelebildiniz mi? Zaman zaman hepimiz bu durumu yaşıyoruz 🥺
AnnaKurt psikolojikdanismanannee Her şeyini tamı tamına yaptığıma asla ikna olamıyorum. Bir kere 3 öğün yemek yedi. Uyudu banyo yaptı ağlamadı vs. Hepsini aynı günde tam denk getirdi. Öyle huzurla uyumuştum ki…
psikolojikdanismanannee Nurbost uykusuzluk tahammülsüzlüğe de neden olabiliyor. Siz yaşıyor musunuz? 🌿
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala psikolojikdanismanannee Gelemiyorum işte 🤷oyuncak kavgası ettiklerinde bile oğlum büyük diye ona bağırıyorum,haklı olmasına rağmen. Bu beni üzüyor :(
psikolojikdanismanannee AnnaKurt kendimizden de yüksek beklentiler içerisinde oluyoruz. Bence önce kendinize yüklediğiniz beklentilerden başlayabilirsiniz. Sizin düşünceleriniz esnedikçe bebişe de yansıyacaktır 😇
Noname21 psikolojikdanismanannee ben pandemi döneminden bir ay önce doğurdum O zamanlar çok önce şu olur sonra şuna ilerler sonra falan diye kuruyordum hala mesela dört buçuk yaşında hastalanmasın diye heryere giderken nerdeyse bir bavul taşırım iki atlet iki tişört çorap yaz kıs hırka yani atlatamadım😀
psikolojikdanismanannee NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 3,5 yaş olan çocuğunuz için kreş düşünüyor musunuz